2777
2789
عنوان

تقاص کاربدی ک درحقتون کردنو دیدک خداگرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1811 بازدید | 164 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام کینه هارو پاک کنم نمیتونم همش انگار ی حسی میگ خودت دنبال انتقام باش منتطر انتقام خدانمون اگرم ...

نه اینطوری ضربه میخوری بسپاربه خدا بقیش حله اینو بدون ازته قلبت بسپار به خدا و این بار سنگین رو از شانه هات خالی کن خیلی به ارامش میرسی

ین کو توضیح بدن امیدوار شم

هیچی رابطمون ب گند کشیده شد توهین و....منم رفتم پیش امام رضا گفتم خودت جوابشو بده(نفرین نکردم فقط گفتم جوابشو بده هرجور ک میخوای فقط من میخوام ببینم نزار واسه آخرت)تو قنوتمم فقط میگفتم خدایا جوابشو بده بعد از چند وقت افتاد ب منت کشی ک آه تو منو گرفته زندگیم فلان وفلان شده

نه تاوان ندادن تازه به همه چی رسیدن ومن بینوا دربدبختی بسرمیبرم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

من خیلی خانواده شوهر سابقم اذیتم کردن وقتی بی کس و تنها از خونه انداختنم بیرون و پدرشوهرم به دختراش و پسراش گفتن بیاین تو خونه بابا بیکارین این اومده خونمون خوشی ندیدیم من  میخام تو خونم همش با بچهام دورهم و خوش باشیم من اوندم بیرون و خانوادش داغون شدن از روزی که بیرونم کردن از خونشون دیگه خوشی و سلامتی از خونشون رفته

هنوز منتظرم و مطمئنم میده البته بعدشم باید معجزه جوون شدن زلیخارو بده که به دردم بخوره

همین دیگ مشکل اینجاست ک خیلی دیره اونوقته ک دیگ ن جوونی برمیگرده ن اونروزایی ک برا ادم تلخش کردن ورفتن😭😭😭

چجوری خب نفرین میکنی یا میسپری ب خدا؟

نه اصلااا نفرین نمیکنم ولی گریه میکنم میریزم توخودم

مثلا شوهرم بدون خبر من رفت واسه مامانش جارو برقی گرفت درحالی که خودمون شبه عسدی پولشو لازم داشتیم،اعتراضم کردم مادرشوهرم گفت پسرمه واسم خریده،هفته بعدش جارو برقی سوخت کلا،جارو برقی یه تومنی