2777
2789
پسرتون اوتیسم  خفیفه یاشدید؟ میشه یکم صحبت کنیم

بیا باهم صحبت کنیم.. پسر من ظاهرا خفیفِ ... چهار جلسه میبرمش کاردرمانی ولی اصلا از روند درمانشون راضی نیستم.. اذیتش میکنن

🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا باهم صحبت کنیم.. پسر من ظاهرا خفیفِ ... چهار جلسه میبرمش کاردرمانی ولی اصلا از روند درمانشون راض ...

پسرت چند سالشه؟

آرین ما یکسال و نیمه...نمیدونیم خفیفه یا چی اما علایمش خیلی نگران کنندس.. تو خونه خودت باهاش کارمیکنی؟

من از تو راه برگشتی ندارم...
پسرت چند سالشه؟ آرین ما یکسال و نیمه...نمیدونیم خفیفه یا چی اما علایمش خیلی نگران کنندس.. تو خونه خ ...

2سال و نیم.. نه من کلا انگیزمو از دست دادم..وقتی دوسال و نیم دارم بهش میگم بابا ،مامان اما یاد نمیگیره و هنوز نمیدونه بابا کیه مامان کیه ،دیگه انگیزه‌ای باقی نمیمونه..بدتر اینکه دوباره ناخواسته باردار شدم و اصلا انرژی ندارم..

فکر کردم پسرت داره مراحل درمان و طی میکنه میخواستم بپرسم چجوریه و چیکار میکنن.. اگه فعلا شک داری که هیچی..ان‌شاءالله اصلا مسئله مهمی نیست و مشکلی نداره

🖤

2سال و نیم.. نه من کلا انگیزمو از دست دادم..وقتی دوسال و نیم دارم بهش میگم بابا ،مامان اما یاد نمیگی ...

نه شک چیه مطمینیم به اوتیسم...یجورایی همه علایمو داره..اما دکتر میگفت باید یکی دوماه بیاد کاردرمانی تا بگیم شدیده یا ضعیف

آرین هیچ حرفی نمیزنه.ارتباط چشمی نداره.دردو حس نمیکنه.با هیچکس بازی نمیکنه...همیشه میره یه گوشه تنها واسه خودش.به شدت ب تی وی علاقه داره فقط.به یه تیکه اسباب بازی وابستس همیشه

پسر شما چه علایمی داره؟ کلاس میبریش ازاده یا دولتی؟

نه شک چیه مطمینیم به اوتیسم...یجورایی همه علایمو داره..اما دکتر میگفت باید یکی دوماه بیاد کاردرمانی ...

کاش پیش هم بودیم که پسرامون باهم دوست میشدن..شاید اگه اینجور بچه‌ها باهم در ارتباط باشن زودتر خوب شن..پسر من بلد نیست با بچه‌های همسن خودش بازی کنه.. انگار کوچیکتر از سنشه و بچه‌ها باهاش بازی نمیکنن..چون میفهمن بلد نیست و متوجه نمیشه باهاش ارتباط برقرار نمیکنن.. من از طریق بهزیستی اقدام کردم و شهریه کاردرمانیش یارانه‌ای میشه..یعنی من یه مبلغ خیلی کمی پرداخت میکنم و باقیش با بهزیستیِ ...آزاد کمتر از 500،  600 نیست..سخته برامون که ماهانه این مبلغ و پرداخت کنیم. پسر من تموم علائمو داره..هرچی که درمورد اوتیسم تو نت نوشته پسر من همون رفتارارو داره

🖤

کاش پیش هم بودیم که پسرامون باهم دوست میشدن..شاید اگه اینجور بچه‌ها باهم در ارتباط باشن زودتر خوب شن ...

نه عزیزم متاسفانه این بچها باهم دیگه اصلاااا ارتباط نمیگیرن...بله آرین هم تمام علایمو داره ...من دارم دق میکنم بچه خواهرمه ...اونم از طریق بهزیستی میره کلاس و هزینش کمتره ...با ۳تابچه قد و نیم قد و درامد ماهی ۲تومن...

تو از کی متوجه شدی اوتیسم داره؟ ما الان ۱ماهه فهمیدیم...البته قبلا هم مشخص بود ک بچمون نرمال نیست خودم ب اوتیسم مشکوک بودم

نه عزیزم متاسفانه این بچها باهم دیگه اصلاااا ارتباط نمیگیرن...بله آرین هم تمام علایمو داره ...من دار ...

چه سخت😔 من از اردیبهشت اقدام کردم و بعدش فهمیدم.. الآن پسرم 2 سال و 6ماهشه.. 

🖤

کاش پیش هم بودیم که پسرامون باهم دوست میشدن..شاید اگه اینجور بچه‌ها باهم در ارتباط باشن زودتر خوب شن ...

ارین دو تا خواهر دیگه داره

یکیشون قل ارینه

اون یکی هم یکسال بزرگتره...اون دوتا باهم بازی میکنن ولی ارین اصلا سمتشون نمیره همش میخواد تنها باشه...پسر تو میره پیش بچه ها و اونا بازیش نمیدن یا کلا خودشو کنار میکشه؟

چه سخت😔 من از اردیبهشت اقدام کردم و بعدش فهمیدم.. الآن پسرم 2 سال و 6ماهشه.. 

من نوه عمو بابام اوتیسم داره....احساس میکنم فامیل پدریمم یکیشون اوتیسم داره...شما تو اقوام خودتون یاشوهرت کسی بوده؟

ارین دو تا خواهر دیگه داره یکیشون قل ارینه اون یکی هم یکسال بزرگتره...اون دوتا باهم بازی میکنن ولی ...

اگه کسی بخواد بیاد سمتش میترسه میره عقب..خودش اگه یه بچه ببینه ذوق میکنه..مثل یه بچه 7، 8 ماهه از دیدن بعضی از بچه‌ها ذوق میکنه و میخنده و میره کنارشون.. ولی حتی اگه بخوان نازش کنن میترسه و خودشو میکشه کنار.. نه حرف نمیزنه ..در حد اَلو گفتن، یا عصبانی شه با جیغ میگه نه نه یا دَ دَ ..

بابا هم میگه اما کاملا بی منظور و بی معنی.. منظورش به پدرش نیست.. جدیدا بگیم شب بخیر یا بگیم سلام، پسرمم میگه شَ شَ ..

تا حدودی مطمئنم معنی این حرفارو نمیدونه اما همینجوری تکرار میکنه.. نه بین اقوامی که میشناسم کسی اوتیسم نیست

🖤

اگه کسی بخواد بیاد سمتش میترسه میره عقب..خودش اگه یه بچه ببینه ذوق میکنه..مثل یه بچه 7، 8 ماهه از دی ...

فقط خدا کمک کنه...این یه امتحان بزرگه‌‌‌....ازمایشای ژنتیکو برای تو راهیت دادی؟ 

پسرت هیچی نمیگه؟ 

جدیدا مثلا میخواد از جامون بلندمون کنه با کلی زور زدن میگه بی ...ا

بی... ا

یعنی بی رو میگه بعد با فاصله یه آ آخرش میذاره..

یا هرکاری که بخواد براش انجام بدیم میگه ایشی ایشی.. حالا یا منظورش پاشینِ یا چی نمیدونم

🖤