الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اول زنجبیل داخل ماست رنده کن بهش بده که در طب سنتی گفتن اگه تاثیری نکرد برو پیش یه ارولوژیست خوب ببین مشکلش چیه گاهی مشکلات باعث میشه میل جنسی از بین بره و در اخر برو سراغ دعا نویس وغیره
سوره ی ناس زیاد بخونید دور خونتون تو تختخوابتان ب روی شوهرتون فوت کنید مگه میشه ب دعا اعتقاد داشته باشه ب قرآن اعتقاد نداشته باشه ب اونم بگین بخونه
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره
اينم من براش دليل آوردم باهاش حرف زدم. حتي يه طوريه انگار تاثير دعاست نميذاره بره پيش ملا هر بار به يه دليل ميگه سرم شلوغه وقت ندارم منم كه هيچجا رو نميشناسم اينجا😔
حالا کی بیکار بوده تو این تورم پول داده میل جنسی شوهرتون ببندن
. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره