2777
2789
عنوان

شوهرمو دعا يا طلسم كردن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 45 پست
اهل قرآن خوندن و نماز خوندن نيست

پس‌راحت میشه طلسمش کرد

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهر خود من چند سال اینطوری بود به خاطر یه سری مشکلات بردمش دکتر الان خوب شده 

خوب اين هم رفت دكتر دوتا قرص داد بهش يكيش روزي يه بار يكيش قبل از نزديكي همه شو مصرف كرد هيچي نشد

پس‌راحت میشه طلسمش کرد

اره منم يه جا خوندم كسي كه نماز نخونه راحتتر طلسم ميشه. ادم خوبيه اصلا اهل مشروب و اينجور كاراهم نيست خداروشكر فقد براي نماز خوندن تنبلي ميكنه

خوب اين هم رفت دكتر دوتا قرص داد بهش يكيش روزي يه بار يكيش قبل از نزديكي همه شو مصرف كرد هيچي نشد

منم شهر خودم زیاد دکتر رفتم خوب نشد بردمش اصفهان پیش دکتر همایون عباسی خوب شد البته چندین جلسه پیشش رفت و یه سری درمانا داشت 

اره منم يه جا خوندم كسي كه نماز نخونه راحتتر طلسم ميشه. ادم خوبيه اصلا اهل مشروب و اينجور كاراهم نيس ...

نماز نخوندن کافیه تا جایی که من از یه نفر شنیدم

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

من یه خانمی رو میشناسم دعا نویسه کارشم عالیه عالیه واقعا حرف نداره خدایی من خودم نتیجه دیدم فقط هم کارهای خیر انجام میده مثل باطل السحر؛دفع همزاد؛بازکردن بخت؛برگشت معشوق؛بچه دارشدن؛رفع چله و... بگید از سایت نی نی سایت هستید تخفیف هم میده قیمتاشم بالانیست اینم شمارش

09105960058باران خانم

سلام؛ من خانمی و میشناسم ک کار دعا و طلسم انجام میده کارشم خیلی،خیلی،عالیه چندین بار برای خودم انجام دادن ومنم دوستان زیادی رو معرفی کردم فقطم کارای خیر انجام میدن مثل:باطل السحر،

بخت گشایی؛

گشایش کار؛

جذب؛

محبوب شدن در میان مردم ؛

بچه دارشدن؛

زبان بند؛

مهر  محبت و....

اینم شمارش

باران خانم09105960058

سیده خانم موسوی

دعانویس قهار و حرفه این که هرکاری رو راه میندازه

یک سری چیزا تبلیغ نیست