2777
2789
من مازندرانم شوهرم کاربیرون انجام میده من کشاورزی

چه خوب خدا بهتون برکت بده فداتشم

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه دار 

دارمد0

ولی خب اگه خدا بخواد دارم بازی طراحی میکنم برای فروش 😊

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من مازندرانم شوهرم کاربیرون انجام میده من کشاورزی

فروختن محصولات کشاورزی خیلی سخته ان شا الله یه تدبیری واسه این قسمتش اندیشیده بشه عالی میشه ان شا الله خدا به کارتون خیر و برکت بده 

خيليم عالي ايشالله موفق ميشي😍

ممنون عزیزم 😘😘همچنین 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

فروشگاه داریم.بسته به فروش درامدمون متغیره من بین 3 تا 5 متغیره همسرم علاوه بر همین مقدار ماهانه حد ...

نظام مهندسی یعنی چی

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.