2777
2789
عنوان

ماماناي عزيز بياين دلداريم بديم

251 بازدید | 27 پست

سلام من يه بچه ٣٥روزه دارم كه حس ميكنم يكي ازچشماش به سمت داخل منحرف ميشه خيلي نگرانم چيكا كنم بعضيا ميگن تا٤ماهگي خوب ميشه  ولي من ميترسم استرس دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم☺ پس وقتی به دستاش نگاه کنه کلی نگران تر میشی😊 تا مردمک چشمشون ثبات پیدا کنه طول میکشه . دخت ...

جدي ميگين چشماي بچه تون واقعا انحراف داست من فك ميكنم الكيه خوب نميشه

دختر منم همین بود شوهرم تا چشاش منحرف میشد بغلش نیکرد ک چشاش برگردهخیلی استرس داشت ولی خوب شد مخصا ...

جدي راس ميگين من خيلي داغونم گريه ميكنم همش شوهرم ميگه ديونه شدي

جدي ميگين چشماي بچه تون واقعا انحراف داست من فك ميكنم الكيه خوب نميشه

خوب میشه. همه کوچولوها همینن . من کوچولو زیاد دیدم .بهت قول میدم طبیعیه.

تازه چشم پزشکی تو ایران بیسته . این آخرین چیزیه که من نگرانشم.

بچه اولته؟ اگه اره ک این استرسا طبیعیه ولی نگران نباش گلم

اره اولمه ولي بچه ي اينطوري نديدم اخه ميدونيد من توزايمانم اذيت شدم بچه پايين نميومد بعد اورژانسي سزارين شدم بعد زايمانم سربچه م يه كم برامده شده بود برا همون ميگم نكنه به سرش ضربه خورده وااي دارم ديونه ميشم از فكر وخيال