2777
2789

از اینکه چیزی به کسی ببخشم یه مقدار ترس داشتم

مربوط به بچگیم میشه میدونم

همیشه سختم بود چیزی رو که خودم لازم ندارم بدم به کسی

ولی خواستم باهاش رو به رو بشم‌ برای همین دوتا کتاب که خودم لازم نداشتم و دوستام لازم داشتن گفتم میدم بهشون

بعد حال روحیم به هم ریخته

خواهشا قضاوتم نکنید به خاطر یه سری مشکلات و اتفاقات توی بچگیم این حالت رو دارم

یه سری ترس ها همش دارم اینم یکیشه

بعد برای اینکه حل بشه باید باهاشون رو به رو بشم واقعا هم وقتی رو به رو میشم از بین میره ولی حالم برای مدتی به هم میریزه چی کار کنم با این به هم ریختگی حالم؟

انقدر حالم به هم میریزه می خوام از خیر مواجه با ترس هام بگذرم ولی اگه مواجه نشم هم همش ادامه پیدا میکنه

بگید چی‌کار کنم قبلا پیش روانشناس هم رفتم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

همینجور که داری با ترس هات روبرو میشی و کار خوبی میکنی، با حال بد بعدش هم کنار بیا 

بخاطر آرامش خودت

سخته اما شدنیه

موفق باشی عزیزم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب این فکر کن کمک کردی ب کسی واینکه خودتم لازم نداشتی که پس کارت خوب بوده نگران نباشچندسری ادامه بدی زیادفاصله نزار چندروز دیگه بگرد چیزی ک لازم نداشتی ببخش ب مروربرات عادی میشه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

دوست گلم آدم برای به دست اوردن یه سری چیزها یا باید چیز دیگه‌ای رو از دست بده، یا باید سختیشو تحمل کنه. هیچ چیزی به رایگان و به سادگی به دست نمیاد. این به هم ریختن حالتو باهاش کنار بیا. چون میدونی کوتاه مدته و در ازاش چیز بهتری به دست آوردی راحتتر میتونی باهاش کنار بیای. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

کار خوبی کردی،کم کم باید خودتو عادت بدی

پا پس نکش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
به نظرم چیزی کسی نده 

به خاطر اینکه ترسمه دوست ندارم بمونه می خوام از ترس هام رها بشم و اینکه دوستام خیلی وقتا که من کتاب یا وسیله ای لازم داشتم بهم دادن 

منم دوست دارم مثل اونا باشم یا خیلی های دیگه که بتونم کمک کنم و ترسی نداشته باشم

به خاطر اینکه ترسمه دوست ندارم بمونه می خوام از ترس هام رها بشم و اینکه دوستام خیلی وقتا که من کتاب ...

میدونم چی میگی خب بده استفاده کنن پس بگیر منم چیزی کسی نمیدم چون کسی برای من سودی نداشت که من وسایلم خیرات کنم 

بچه ها مرسی از همه شما که بهم انرژی مثبت و خوب دادید 

شاید نرسم به همتون یکی یکی جواب بدم ولی از همتون ممنونم

بچه ها مرسی از همه شما که بهم انرژی مثبت و خوب دادید  شاید نرسم به همتون یکی یکی جواب بدم ولی ...

افرین دختر 

من هنوز جرات نکردم با ترس هام مواجه شم

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗