2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 66 پست
تا چ مدت؟!منظورم اینه هر شهری میره تا چ مدت اونجا میمونه؟

گفتمکه توی این ۴سال یه شهره کارشون عسلویه۰کار قبلیش شهر خودمون بود ولی این سری شانسمون افتاده دورترین نقاط کشور عسلویه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهانمیره؟!چن نفرن؟!

قبلن تنها بودبعد همسایمونم رفت وهمچنان حرفش این بودمنومیبره و خونه میبره خیلی براش سخته توغریبی وباید من پبشش باشم ولی همینکه ۲تا دایی هاش برد دیگه حرفش عوض شدوگفت جای زن اونجانیس

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
آره متأهلن۰یکی زنش سرکاره گفت اگه سرکار نمیبودم حتمأ میزفتم شوهرموتنها نمیزاشتم

خواهر عزیزم اگ تونستی شوهرتو  راضیش کن از دلتنگیت هات بگو..ولی اگ دیدی بی فایده اس ناراحت نباش توهم مث اون دوتا زندایی هاش ک با شوهراشون نرفتن...

اره عزیزم شیرازم

عزیزم شوهرم گفت اونجا گرونیه وسایل خوردنی خونه و کرایه خونه مال شما چه جوریه کرایه خونتون؟؟؟ وسایل خوردنی چی؟؟؟ شوهرت چقد حقوق میگیره ماهی ؟؟؟ ببخش میپرسم شاید کمک بشه برام

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
عزیزم شوهرم گفت اونجا گرونیه وسایل خوردنی خونه و کرایه خونه مال شما چه جوریه کرایه خونتون؟؟؟ وسایل خ ...

کرایه خونه بیست تومن رهن دادیم ماهی ششصدهم کرایه میدیم وسیله دیگه همه جاگرونه فرقی نداره

بایددختر داشته باشی تاباخود تصورکنی،،،پیچ وتاب شانه رادر موهای طلایی اش😍😍😍
کرایه خونه بیست تومن رهن دادیم ماهی ششصدهم کرایه میدیم وسیله دیگه همه جاگرونه فرقی نداره

حقوق شوهرت چقده ؟؟؟  شوهرم میگه کسایی میان اونجا خونشون میارن که همه مهندس ان و حقوقشون بالای ۱۰ تومنه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

خونش خوبه؟؟؟    شوهرم گفت توی سیراف خونه های کاه گلی رو میدن ماهی یه ملیون تومن دیگه فکرشوبکن بقیه چقدن

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

[QUOTE=106184359]حقوق شوهرت چقده ؟؟؟  شوهرم میگه کسایی میان اونجا خونشون میارن که همه مهندس ان و حقوقشون بالای ۱ ...[/QUحقوق شوهرم ۱۰ملیون ولی شوهرت بنظرم بهونه میاره حقوقش چقدره

خونش خوبه؟؟؟    شوهرم گفت توی سیراف خونه های کاه گلی رو میدن ماهی یه ملیون تومن دیگه فکرشو ...

اره خونش حیات داره درخت پرتقال داره خونش وجدید و همه چی تکمیل راضیم