2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 66 پست
خدا رحمتشون كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻 چه شرايط سختي😔😔😔 خدا بهتون صبر بده چون فقط با صبوري ميتوني مشكلات ر ...

فدات بشم برام دعا کن ببرتم۰بخدا غریبی رو ترجیح میدم حداقل پیش شوهرم که هستم مغزم آرومه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميدونم عزيزم خيلي برات ناراحت شدم ولي گاهي هيچ چاره اي براي مشكلات نيست😔😔

پسرم خیلی شرهههه و اذیتم میکنه تازگیا یه بهونه های الکی میکنه که جرعت ندارم بهش بگم ازاینجا بلندشواونجابشین فورأ گریه میفته واشکاش مییریزه دلم بهش میسوزه

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
نرو خونه پدرت بمون. برو سر بزن برگرد خونه خودت به شوهرت بگو خونه خودم میخوام باشم. اینجوری شاید مجبو ...

نه بابا اونکه میخواد خونه خودم باشم بخاطر روحیه خودم که بابامم تنهایه موافقت کرده اونجا باشم

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

عزیزم ذکر یونسیه رو زیاد بخون,  دکریه که حضرت یونس تو شکم نهنگ میخونده و نجات پیدا کرده 

لا اله الا انت,  سبحانک,  انی کنت من الظالمین 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
آخ اینطور ک نمیش تو اینجا.اون اونجا.تاکی؟؟؟برای من ک قابل قبول نیست..من ک بودم روز اول قبول نمیکردم. ...

قول داد میبرتم گفتم میرم یه تنوعی میشه برام تواین ۳سال

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
وای خوشبحالت من شوهرم عسلویه نزدیک شیرازه یه ۴ساعتی راهه شهر سیرافه شما خود شیرازید

اره عزیزم شیرازم

بایددختر داشته باشی تاباخود تصورکنی،،،پیچ وتاب شانه رادر موهای طلایی اش😍😍😍
همیه دعاش همینه عزیزم؟؟؟ 

بعله عزیزم,  ولی باید زیاد تکرار کنی,  اسونه,  کم هم هست,  مثلا روزی صدتا,  200 تا 

برای رفع غم و غصه و کارگشایی خوبه 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
قول داد میبرتم گفتم میرم یه تنوعی میشه برام تواین ۳سال

خب الان ک زد زیرحرفش تورو نبرد.توهم بهش بگو برگرده.بگو راضی نیستم ازمون دور باشی.بگو ن میش تنهاخونه خودمون باشیم شبا میترسیم.ن اینکه همش خونه بابام باشیم.آخه تاکی خودت یکم فکر داشته باش..