2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبره

539 بازدید | 66 پست

شوهرم سه ماهی میشه رفته شهردور سرکار اوایل نمیزاشتمش بره بهم قول داد که بره ۲یا۳ماهی باشه منم ببره یعنی خونمون ببریم اونم کارشواینجا ول کردورفت شهر غربت بخاطرحقوقش خوبه اوایل میگفت خونه میگیرم اجاره میبرمت ولی الآن میگع نه نمیبرمت اونجا وسایل خونه واجاره خونه گرونه کارشم ول نمیکنه میگه بیکار میشم میگه ماهی یه بارمیام۵روز هستم دیگه حالا من چیکار کنم خیلی سختمه بابچه کوچیک تنها بلأخره من ازهرلحاض بهش احتیاج دارم ازمحبت گرفته تا هرچی دیگه۰راه حلی دارید بگید بخدا دارم دیوونه میشم شب وروز بدون شوهردرسته خونه بابامم ولی زن وشوهر یه چی دیگه ان واسه هم

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

الهي😕😔

خب همسرتون هم داره زحمت ميكشه، متاسفانه شرايط اقتصادي خيلي بد شده و اگه از اون كار بيرون بياد، ممكنه نتونه كار مناسب پيدا كنه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهي😕😔 خب همسرتون هم داره زحمت ميكشه، متاسفانه شرايط اقتصادي خيلي بد شده و اگه از اون كار بيرون ب ...

بخدا خیلی سختمه خواهر مادرمم ۳ماهی میشه ازدست دادم ازلحاظ روحی خیلی بهم ریخته ام

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
بخدا خیلی سختمه خواهر مادرمم ۳ماهی میشه ازدست دادم ازلحاظ روحی خیلی بهم ریخته ام

خدا رحمتشون كنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

چه شرايط سختي😔😔😔

خدا بهتون صبر بده چون فقط با صبوري ميتوني مشكلات رو حل كني

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خواهرم ۷ماه ۸ ماه یکسال نیست ۳سال و نیم ۴سال کاره    

ميدونم عزيزم

خيلي برات ناراحت شدم

ولي گاهي هيچ چاره اي براي مشكلات نيست😔😔

نرو خونه پدرت بمون. برو سر بزن برگرد خونه خودت به شوهرت بگو خونه خودم میخوام باشم. اینجوری شاید مجبور بشه از نگرانی هم شده شما رو ببره پیش خودش

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خیلی جدی باهاش حرف بزن بگو یا منو میبری یا تو هم جایی نمیری

تا میخوام دهن باز کنم یه چی بگم میگه ازقبیل ما اینقد هستن تنها تو نیستی مگه اونا زن نیستن یامیگه مثل من زیادن که همه بدون زن بچه آمدن مگه اونا زن بچشون دوس ندارن

هستم۰۰۰۰ اما نیستم