2777
2789

سال پیش کنکور دادم تراز و معدل لازم روهم اوردم ولی چون 26سالم بود واجد شرایط فرهنگیان نبودم و قبول نشدم 

رفتم تو پیام نور و حقوق خوندم وترم اولم 

الان 

میخوام انصراف بدم ازپیام نور و سال بعد کنکور فرهنگیان بدم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

یهو دیدی سال بعد گفتن سن فرهنگیان همون 24

خودتو بازیچه دست اینا نکن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو دیدی سال بعد گفتن سن فرهنگیان همون 24خودتو بازیچه دست اینا نکن

از اینم میترسم 

ولی تو اخبارهم گفتن اخه 

گفتن از 405اجرا میشه 

از اذر ماه ثبت نامه کنکوره 

اونموقع اگه تونستم ثبت نام کنم از دانشگاه انصراف بدم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
سال ۴۰۲ هم میگفتن شرط سنی رو گذاشتن روی ۳۰اما موقع انتخاب رشته گفتن No Noحواست باشه از اینجا رونده و ...

همون موقع هم گفتن من تمام تلاشمو کردم رفتم دوباره امتحان دادم و ترمیم نمره زدم 

کنکور دادم ولی نشد 

خیلی دوست دارم که امسال بشه و قبول بشم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

@anafaraz‍ 

با ایشون هم مشورت کنین چون باهم هم رشته یک ترم هستین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
انصراف نده ؛مرخصی بگیر بعدش اگ قبول شدی انصراف بدی نشدی هم اینو از دست ندی بلاخره هزینه کردی نخوای ا ...

یعنی میشه هم زمان هم دانشجوی پیام نور باشم وهم کنکور بدم ؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
یعنی میشه هم زمان هم دانشجوی پیام نور باشم وهم کنکور بدم ؟

اره دانشگاه آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی باشی با نوبت دوم تا لحظات اخر ک‌جواب اومد میتونی انصراف بدی اما روزانه اینطوری نیست باید سریع انصراف بدن

اره دانشگاه آزاد و پیام نور و غیر انتفاعی باشی با نوبت دوم تا لحظات اخر ک‌جواب اومد میتونی انصراف بد ...

بعدش تو فرهنگیان میتونم تطبیق بزنم درس هایی که خوندم رو 

یا باید از اول دوباره بخونم؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆