2777
2789
عنوان

زن داداشام ....

1434 بازدید | 88 پست

سلام خیلی تاحالا سعی کردم بگم ولی برام سخت بوده ولی امروز تصمیم گرفتم یکم دلمو سبک کنم، اول از زن برادر بزرگم میگم ،وقتی تو عقد بودن من دیدم که از کسی شماره گرفت واز خونه خواهرم بهش زنگ زد اون موقع من سنم کم بود به خودش چیزی نگفتم حتی به منم گفت بیا دوستم صحبت کن منم 12سالم بود تقریبا گفتم چی بگم گفت سلام و احوال پرسی کن گفتم  باشه  بعد که  به پسره گفتم سلام حس بدی  پیدا کردم  بهش گفتم بگیر گوشیو نمیخوام حرف  بزنم ... بعدشم چند بار میدیدم از تلفن خونم زنگ میزد هربار نیم ساعت میحرفید مادرمم فکر میکرد با خواهرش یا مادرش میحرفه چون وقتی میومد 15تا25روز میموند ،خلاصه تصمیم گرفتم به برادرم بگم وقتی گفتم عصبانی شد به زنش  گفته  بود اونم منو دروغگو جلوه داده  بود وگفته  بود خواهرت  بچس  چرا حرفشو باور میکنی خلاصه اون پیروز شدو برادرم حرف اونو باور کرد کلی جریانا هست که نمیتونم بگم طولانی میشه خلاصه الان 14ساله وچند بار لو رفته وحتی برادرم ازش گوشیه پنهونی گرفته واز ترسش  خودکشی کرد با قرص وباز برادرم چون دوسش داشت بخشید مادرم گفت طلاقش بده ولی برادرم گفت زنم اگه خرابه من دوسش دارم ،یک ماه پیش به برادرم گفته باید طلاقم بدی بچمم میخوام ،50 میلیونم بدی بعد طلاقم حق نداری ازدواج کنی  باید منو صیقه  کنی  خرجمو بدی   تا الان همه 50میلیونو گرفته هم بچرو محضری بقیشو دعا کنید برادرم دل بکنه از این زن کلی دعا تو خونش  پیدا کردیم ،دلم خونه تواین سالها ،هر چی بهش میگیم داماد شو اونو فراموش میکنی قبول نمیکنه شبا تا صبح  بیداره  وگاهی صدای گریه هاشم میاد 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی طولانی شد ولی تازه یه کوچولوشو گفتم ازیکی کاراش، زن داداش دیگمومیگم یکم دیگه، چه بد تایپ میشه

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
وا دیگه چرا میخواد صیغه بشه؟

تا راحتر به هرزگی هاش ادامه بده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خدا هیچ بنده ای رو گیر ادم بد نندازه..خدا بهتون صبربده 

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم