2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 156 پست
اره کلا جفتمون حساسیم ب اینکه با دوستامون بریم اینور اونور علی خودشم گفته بو از رفیق بازی خوشش نمیاد ...

خب بهش بگو من عصبانیم از این که بهم دروغ گفتی.ببین جوابی که میده چیه اگه جوابش به دلت نشست و فکر میکنی راس میگه که هیچ اگه نه بگو جوابت قابل قبول نیست و کات کن.اگرم بعدا اروم شدی و دیگه این قضیه برات مهم نبود مطمئن باش خودش میاد منت کشی و بعد میتونی برگردی به رابطتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما به خودت نگیر.تیکه کلاممه به سوپرمارکت سرکوچه هم میگم😑😏😏😏

به خانوما نمیخاد بگین تیکه کلامتون جالب نیست😒به کاربریتون رحم کنین😒😒

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
خانووم عزیز.مردا از هر ۱۰۰جمله ای که در روز میگن ۱۰تاش دروغه😂😂😂😂

واسه بعضی ها همون ۱۰۰تاش دروغه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

مغزم خالی شده

من خیلی حساسم رو این چیزا

علیم همینطوره ینی فقط من نیسم ک اونو محدود کردم...اگ گفتم بارفیقات نرو بیرون چون میشناسمشون و میدونم خوب نیسن

اون خودش قبول داشت و این محدودیتارو هر دومون قبول کردیم

دارم دیوونه میشم نمیدونم راه درست چیه😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

چقد سخت گرفتی شاید رفتنش خیلی یهویی شده و واقعا نتونسته بهت خبر بده .... بعدشم با دختر ک ننشسته سیگار و قلیونم جو گرفتتش یا دوستاش اصرار کردن کشیده ...چیز فاجعه ای نیس بعدشم انکار میکنه چون خجالت کشیده روش نشده کارشو بهت بگه اگ پررو بود میگف رفتم ک رفتم بتوچه .... اینو یادت باشه شما تعهدی بهم ندارید .... فقط دوستین و عاشق هم ... زنو شوهرم باشین باید ب شوهرتون اعتماد کنید و سختگیر نباشید...

....
😐بنظرم باید رودررو بشینن حرف بزنن ببینه دلیلش چیبوده

آره حتما باید صحبت کنن، ولی وقتی یکی دروغ میگه و بعدش ک میفهمه دروغش لو رفته، باز اصرار میکنه بهش،.. حتما ی مشکلی داره.

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
مغزم خالی شده من خیلی حساسم رو این چیزا علیم همینطوره ینی فقط من نیسم ک اونو محدود کردم...اگ گفتم ...

این ک سیگار میکشیده از پنهون کاریش بدتره😠یه فکری بحالش بکن

بهش بگو یه عکس یهویی از خودش بده معلون شه کجاس مطمعنی دوستت نمیخاد بینتونو بهم بزنه؟

وای پارک نزدیک خونشون بو وقتی عکسو دادم سریع خودشو رسوند خونه بعد ده دقه عکس داد😒

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
آره حتما باید صحبت کنن، ولی وقتی یکی دروغ میگه و بعدش ک میفهمه دروغش لو رفته، باز اصرار میکنه بهش،.. ...

اخ اخ دقیقا

عین شوهر من،قسم زمینو زمانو میخوره که ثابت کنه حرف خودش درسته،ولی اخر معلوم میشه قسماش دروغه

به خانوما نمیخاد بگین تیکه کلامتون جالب نیست😒

بستگی به جنبه طرف مقابل دارهوقتی هم میبینم یارو جو گیر میشه  میگم بزار خوش باشه.اونی که این تیکه کلام به خاطر اون افتاد رو زبونمون که رفت بزار حداقل یکی دیگه باهاش پیش خودش کیف کنه

در تقابل آب و سنگ در رودخانه همیشه آب برنده است.نه به خاطر قدرتش،بلکه به خاطر همت و پشت کارش.✌.در ضمن حساب کاربریم مال ۹۵بود که متاسفانه ترررکید😭😭😭😭😭😭😭
مغزم خالی شده من خیلی حساسم رو این چیزا علیم همینطوره ینی فقط من نیسم ک اونو محدود کردم...اگ گفتم ...

اولش داغ بوده قبول کرده ولی الان پشیمونه حتما دوستاش مسخرش کردن محدودش نکن ک بهت دروغ بگه توهم نزار محدودت کنه الان دوستید متوجه نمیشید بعدا اگ ازدواج کنین میبینین چه کار بچگونه ای کردین اون خودش باید متوجه بشه اگ بدن نره بیرون باهاشون

بستگی به جنبه طرف مقابل دارهوقتی هم میبینم یارو جو گیر میشه  میگم بزار خوش باشه.اونی که این تیک ...

چرا مثنوی هفتاد من میگی حاجی😒

آره حتما باید صحبت کنن، ولی وقتی یکی دروغ میگه و بعدش ک میفهمه دروغش لو رفته، باز اصرار میکنه بهش،.. ...

خب خیلی خیلی معلومه ک هم دوسش داره هم دوست داره با دوستاش بپره