2777
2789
عنوان

زمان تعویض موشک دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 100 پست

منو جاریم باهم بچه دار شدیم دوتامون هم دختر بیچاره دخترش یعنی یک ساعت استراحت نداشت همش پوشک پاش بود حتی زمانیکه پاش میسوخت باورتون نمیشه گوشت کنده میشد دختره موقع ادرار جیغ میزد بعد مادر شوهرم ازش پرسید چکار دخترت کردی خداییش من اعصابم خورد شد داشت بچشو شکنجه میداد بش گفت به دستمال مرطوب پاکش میکنم همش پوشکش میکنم گنا دارن بچه ها

تیکر تولدمه😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بمیرمم بچمو نشسته نمی زارم والا چی بگم هر کاری صلاح میدونید انجام بدید 

نگفتم‌کلا نشور خود دکترا میگن روزی دوبار شستن کافیه بچه نجس نمیشه پاکتر از بچه نیست 

تیکر تولدمه😍😍
اره دکتر گف شیرم چرب بش نمیسازه تا دو سه ماه اینجور بود نمیشستم یک بطری اب میوردم با دستمال کاغذی دس ...

چه جالب 

اتفاقا چربی میخورم میگم وزن بگیره

خیلی ممنون واقعا تجربه خوب و آموزندهای گفتی 😍😍😍

ان مع العسر یسرا
خانم بچشون دختره با دستمال اونجور که باید تمیز نمیشه

با آب ولرم و پنبه 

دختر و پسر نداره عزیزم 

آب و شستشو پوست بچه رو خشک و مستعد زخم میکنه خداروشکر بچه شما اینطور نبوده اما نود درصد بچه ها حساسیت پوستی دارن

من خداییش دوتا بچمو بگم روزی دوبار فقط پوشک میکردم موقع خوابشون دلم‌نمیومد همش فقط شلوار پاشون‌میکردم زیرشون پلاستیک با یک حوله میزاشتم هروقت جیش میکرد عوض میکردم یک بارم‌نسوخت پاشون 

تیکر تولدمه😍😍
من خداییش دوتا بچمو بگم روزی دوبار فقط پوشک میکردم موقع خوابشون دلم‌نمیومد همش فقط شلوار پاشون‌میکرد ...

بعد حوله رو چند وقت یکبار عوض میکردی؟ 

چه روش جالبی گفتی 

بعد حوله رو با دست میشستی؟

ان مع العسر یسرا
من خداییش دوتا بچمو بگم روزی دوبار فقط پوشک میکردم موقع خوابشون دلم‌نمیومد همش فقط شلوار پاشون‌میکرد ...

من همش پوشکه پاش نمیسوزه نمیزارم زیاد بمونه تا کثیف میشه خودش گریه میکنه شاید روزی یه ساعت باز بزارمش اگه تند عوضش کنی نمیسوزه

اووه ، اخه من دیدم بچه میشورن بعدا ضعیف شده ، یکیش خودم هنوزم دارم میکشم با کوچکترین باد از پا میفتم ...

عه چه جالب من نمیدونستم ولی بچه ی من اینجوری نبود من با دستور دکتر جتی جیش خالی هم میکرد باید میشستمش چون گفت بدنش زود عفونت میگیره

بعد فکر کن تو نوزادی باید قرص حل میکردم میدادم بهش 

داغون شد بچم

از ترسمم به کسی نگفتم عفونت ادراری گرفته چون سرکوفتم میزدن که تو خسیسی پوشک دیر عوض میکنی درحالیکه بخدا اینجوری نیس الانم دخترم ۱۵ ماهشه پوشکه روزی ۹تا عوض میکنم حتی ادرارشم مجبورم بشورم که عفونت نگیره

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...

نوزاد تا  ۴۰ یا ۶۰ روزگی روزی ۶ تا پوشک میخواد هر ۴ ساعت

زیاد پی پی میکنه

بعد  ۶۰ روز میشه روزی یکبار پی پی 

کم کم میشه  ۵ تا پوشک

بعد ۴ تا 

یکسالگی  به بعد روزی ۳ تا پوشک

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
بعد حوله رو چند وقت یکبار عوض میکردی؟  چه روش جالبی گفتی  بعد حوله رو با دست میشستی؟

اره سه چهارتا حوله داشتم دیگه هر وقت جیش میکرد باپودر شستشو مال لباس بچه ها میشستم مینداختم‌رو بند بادست میشستم افتاب میخورد خشک میشد

تیکر تولدمه😍😍