2777
2789
عنوان

زمان تعویض موشک دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 100 پست
دختر من یه بار با دستمال مرطوب پاک کردم عفونت ادراری گرفت تو دوماهگی ادرارش بو مدفوع میداد با مکافات ...

اووه ، اخه من دیدم بچه میشورن بعدا ضعیف شده ، یکیش خودم هنوزم دارم میکشم با کوچکترین باد از پا میفتم بعدها دکترم به مامانمم گغته بود با دست خودت بچتو یه عمر عیب ناک کردی با دستمال خیس پاک کن حساس نباش 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرستار هستم عزیزم چرا راهکار خودتون رو به اشتباه مصرانه تکرار میکنید  از بعد غذا خوردنشون با ...

خانم بچشون دختره با دستمال اونجور که باید تمیز نمیشه

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
مسخره بازیا چیه عزیزم از حرصم ۱۰۰ بارم پی پی کرد عوض کن بچه های ماهم همینن

پسر من تو یه شبانه روز یه بسته پوشک مصرف میکرد باورت میشه به هرکی میگفتم باورش نمیشد میگفتم ۲۰ بار دفع داره باور نمیکرد بعم میخندیدن😒

اووه ، اخه من دیدم بچه میشورن بعدا ضعیف شده ، یکیش خودم هنوزم دارم میکشم با کوچکترین باد از پا میفتم ...

اصلا دوتا بچه دارم هیچ کدوم دستمال مرطوب به هیچ وجه استفاده نکردم همش دستمال خیس میکردم پاک میکردم 

تیکر تولدمه😍😍
پسر من تو یه شبانه روز یه بسته پوشک مصرف میکرد باورت میشه به هرکی میگفتم باورش نمیشد میگفتم ۲۰ بار د ...

پسره من الانم که یکسال و نیمشه دفع مدفوع زیاد داره مدام در حال شستنو و پوشک خریدن هستم خدا حفظشون کنه این روزا و این خرجا میگذره همش خاطره میشه

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
چیکارش کنم پس 😭😭😭

گفتم‌دستمال خیس کن تمیزش کن ن لازمه روغن ن دستمال مرطوب ن چیزی حتی نمیسوزه در روز چند ساعت بچتو باز بزار کل روز پوشکش نکن بزار شلوار فقط پاش کن 

تیکر تولدمه😍😍