2777
2789

چجوریه عملش؟

درد داره؟

شیردهی چطوره؟

کلا راضی هستید یا نه و اگه به قبل برگردید بازم انجام میدید؟

من خیلی کوچیکه سینم دوست دارم بزرگ تر باشه به خصوص که دم عقدو ازدواجمم هست😭

راستی دوره نقاحت چقدره؟بعد چند روز اوکی میشید یا درد کمی داره و میتونی زندگی روزمره رو ادامه بدیم؟

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

عملش ب این صورته ک زیر سینه رو برش میزنن پروتز رو جاسازی میکنن و بخیه میزنن و تموم 

بله درد داره اونم دست درد تا ی هفته کارای سنگین نمیشتونی با دست کنی 

بله راضیم صد دفعه هم ب عقب برگردم اینکارو میکنم 

دوره نقاهتش ده روز کار سنگین با دست نکنی ب مدت چهل روز  ی پماد ترمیم کننده روی بخیه ها بزنی

عملش ب این صورته ک زیر سینه رو برش میزنن پروتز رو جاسازی میکنن و بخیه میزنن و تموم  بله درد ...

من خیلی میترسم یعنی نترسمو برم 🤔😍

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عملش ب این صورته ک زیر سینه رو برش میزنن پروتز رو جاسازی میکنن و بخیه میزنن و تموم  بله درد ...

مررررررسی واقعا❤️😘