2777
2789

بچه ها مادرم ۴۰سالشه

۲۶ سالش بود که پدرم فوت شد

من ده سالم بود

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

من پنج سال هست با فردی محترم هستم که دو سال در یک شهر و سه سال دور از هم هستیم من ۷۱ام و ایشون متولد ۵۴ هستند از نظر ظاهر خوب هستند قد بنده ۱۵۹ و ایشون ۱۵۶ اخلاق بشششششششششدت خوبی دارن و توجه خوبی دارن و حرف شنویی خوب از اخلتق ایشون بشدت راضی هستم فقط الان بعد پنج سال دارم به اختلاف قد و سن فکر میکنم و دو دلم و اینکه حس میکنم حس به رابطمون ندارم برتم سوال که چرا بعد پنج سال این حسو دارم که حس ندارم به رابطمون ما رابطه کامل جنسی داریم البته عرض کردم سه ساله دور هستیم بشدت دلم براشون میسوزه و عذاب وجدان دارم ایشون قبلأ یه شکست داشتند و الان خیلی دوسم دارند.کمک کنید راهنمایی چیکار کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔خدا بیامرزه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

تو اوج جوونی مادرم بیوه شد دیگه هم‌ ازدواج نکرد. خونه داشتیم . مادرم شغل پدرمو ادامه داد .

مغازه دار بود بابام

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
من پنج سال هست با فردی محترم هستم که دو سال در یک شهر و سه سال دور از هم هستیم من ۷۱ام و ایشون متولد ...

انوقت محرم هستید بااون فردمحترم یانه🤔☺

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

بعد نشست پای من جوونیشو گذاشت پام .شوهرم داد . امشب ب شوهرم میگم مادر منم‌جای مادرته بهم‌میگه بلانسبت