2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینطورین؟ :/

242 بازدید | 29 پست

واقعا دیگه خاله زنک بازیم حدی داره!

جاریم اینطوری لباس میپوشه

خواهرشوهرم اینطوری حرف میزنه

مادر شوهرم اینطوری غذا میخوره

رفیقم اینطوریع

عموم اونطوریه 😐

بسه دیگه واقعا..یکم فرهنگ داشته باشیم هرکی هرطوری هست به خودش مربوطه توروخدا اینقدر خاله زنک نباشین بجای حرص خورد سر اینکه جاریتون چطوری لباس میپوشه سعی کنین از لحظات قشنگتون لذت ببرین..

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

موافقم

لايك

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاشونو نخون تا حرص نخوری عزیزم، از لحظات خوشت لذت ببر 😐

کلا منظورم بود ربطی به تاپیک نداره..بجای زندگی خودمون همش سرمون تو زندگی بقیه اس :/ 

😑😑😑من اعتراف میکنم کسی ک شخصیت ضعیفی داره...کسی ک حسادت میکنه یا مثلا طرف دلشو شکسته باشه یا نسبت بهش احساس خطر کنه این تاپیکا رو میزنه

منم جزوشونم😊 نمیگم من نیستم

افرین

خانومایی ک این تاپیکای خاله زنکی از فامیلا و دوس اشنا میزنن ضعفهای بزرگی توو زندگیشون دارن شک نکن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حالا ب بعضی ها هم نگاه کنی سر تا پا ایرادن و هی دوسدارن از بقیه ایراد بگیرن ولی عیبای خودشون ب چشمشو ...

دقییقا همینطوره..حالا بهشون بگی خاله زنک نباش و سرت تو زندگی خودت باشه تعجب میکنن و میگن مگه من خاله زنکم😐 اصلا خوب نیست این حجم از ایراد گیری

یه چیزی میگم نریزید سرم ، حال و وقت دعوا ندارم.

این جور حرف ها توی خانم هایی که وقت آزاد زیاد دارن بیشتره ، چون کاری ندارن دائم سرشون توی زندگی مردمه ...اما عموما افرادی که وقتشون پر هست و مشغله زیاد دارن فرصت نمیکنن توی کار بقیه دخالت کنن

دقییقا همینطوره..حالا بهشون بگی خاله زنک نباش و سرت تو زندگی خودت باشه تعجب میکنن و میگن مگه من خاله ...

تازه چندتا فوحشم بهمون میدن.بیخیال اجی بذار هرجور می‌خوان باشن.من خیلی آدم اینجور دوروبرم میبینم ک ازشون فاصله میگیرم

😑😑😑من اعتراف میکنم کسی ک شخصیت ضعیفی داره...کسی ک حسادت میکنه یا مثلا طرف دلشو شکسته باشه یا نسبت ...

باید اونقدر اعتماد به نفسمون رو ببریم بالا که حتی فکر کردن ب این مسائل در شان مون نباشه چه برسه گفتن این چیزا