2777
2789
عنوان

کیا شیرخشک نان میدن به نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 5647 بازدید | 26 پست
یعنی شیرخشک معمولیش از خارج نمیاد؟

نه. واردات شیرخشک اصلا ممنوعه. فقط شیرخشک های رژیمی وارد میشه که اونم باز اگه تراریخته باشه روش مینویسن. وقتی ننوشتن GMO یعنی تراریخته نیست.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب  کاش یه تاپیک میزدی در این مورد خیلی ها نگرانن

گم میشه توی تاپیکای مادرشوهر و خواهرشوهر  

ولی به شماره ارتباط با مصرف کنندگانش هم زنگ بزنید همه رو کامل براتون توضیح میدن.

سلام من نان ال ۱۱۰ میدم بچم ..ایا خوبه؟وزن اضافه میکنه ؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
یعنی شیرخشک معمولیش از خارج نمیاد؟

اما خیالت راحت باشه کیفیتش همچنان بالاست. درواقع 5 تا دامداری عمده هستن که بیشتر شرکت های لبنیات بزرگ از اونجا تامین میشن. چند سال پیش همین نستله به خاطر حساسیتی که شیر نوزاد داره استاندارد اینا رو خیلی بالا برد و سم آفلاتوکسین رو کلا ازشون حذف کرد. یعنی حتی همین شیرهای بسته بندی شده کارخونه های معروف هم خیلی بهتر شدن واسه همینه که خیلی وقتا میبینی تاریخ مصرفشون گذشته اما خراب نشدن با اینکه نگهدارنده هم ندارن.

اما خیالت راحت باشه کیفیتش همچنان بالاست. درواقع 5 تا دامداری عمده هستن که بیشتر شرکت های لبنیات بزر ...

اهان‌ممنونم.عزیزم تو شیرخشک ک نگهدارنده استفاده نمیشه؟بعد بچه ام سال۹۳تا۹۵خورد اون ساالا هم کیفیت بالا بوده ببخشش اگ زیاد سوال پرسیدم

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
بازم ممنون که خیالم و راحت کردی  بنظر شما شیرخشکا با هم فرق دارن از نطر املاح  آخه میگن ...

راستش نمیدونم ولی خب ریز به ریز چیزایی که توشه رو روی قوطیشون نوشته میتونی خودت مقایسه کنی

من یادمه خودم از نان 1 تا نان 3 که میدادم هرکدوم مقدار همین املاح و ویتامینا و غیره اش فرق داشت با توجه به رشد بچه و نیازش.