راضی هستین من شیرخشک نان میدم به فچم میسازه اما اینقد این نینی سایت استرس میده که تراریختس هی میخوام عوضش کنم چند روزه دارم تلاش میکنم آپتامیل بدم بجاش اما بالا میاره زیاد نمیدونم ادامه بدم عادت میکنه به آپتامیل یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من نان ال ۱۱۰ میدم بچم ..ایا خوبه؟وزن اضافه میکنه ؟
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
اما خیالت راحت باشه کیفیتش همچنان بالاست. درواقع 5 تا دامداری عمده هستن که بیشتر شرکت های لبنیات بزرگ از اونجا تامین میشن. چند سال پیش همین نستله به خاطر حساسیتی که شیر نوزاد داره استاندارد اینا رو خیلی بالا برد و سم آفلاتوکسین رو کلا ازشون حذف کرد. یعنی حتی همین شیرهای بسته بندی شده کارخونه های معروف هم خیلی بهتر شدن واسه همینه که خیلی وقتا میبینی تاریخ مصرفشون گذشته اما خراب نشدن با اینکه نگهدارنده هم ندارن.