2777
2789

پريروز تو مدرسه يه دختره اومدجلو خيلي هم چاق و كوتوله بود قشنگ فك كنم٨٥كيلو بود گفت چند كيلويي گفتم٦٥ گفت

واييييييييييي بچه ها اين از من وزنش سبك تره ولى گنده تَر نشون ميده من قيافم اينجوري شده بود😞🙄🙄🙄هي نگاه به دختره ميكردم ميگفتم مگه من شبيه اينم بعد خواستم يه چي بگم ولى گفتم ولش كن روز اول مدرسه با كسي دعوا نكن

بعدشم هركي منو ميبينه ميگه وايييي چقدلاغر شدي مونده اين چجوري اينجوري گفت

به نظرتون چرا انقد عقده اي هستن؟؟؟؟

امروز زود تعطيل شدي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم خوشبحالت میری مدرسه چ دوران خوبیه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
نه بعد ازظهریه احتمالا

اره اينم ميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤