2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید. کیا خودشون یا شوهرشون دندونپزشک هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست
وایی عزیزم درکت میکنم خجالت میکشم ب کسی هم بگم بگه برو دندون پزشکی اخه پولشو از کجا جور کنم برای من ...

اره. من که تمام پولم می‌ره برای دندون. به خدا تابستون اومدم دندونی که ریشهش درست عصب کشی نشده بود و عفونت بود رو درست کنم گفتم بقیه رو هم درست کنم. تمام دولایی که با کارگری درآورده بودم دادم. حتی یه ذره خرید نکردم. رستوران و جای گرون نرفتم. هیچی. فقط دندون. اونم که تا برگشتم اینجور شد. من کشور غریب به این گرونی دندون چجوری درست کنم اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه دندون اصلیت طوریش نشده باشه همینو میچسبونن،،یا اگه لمینتت ترمیم لازم داشته باشه میبرن ترمیم میکنن،،اگه قابل ترمیم هم نباشه کلا لمینت جدید برات میسازن

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
عزیزم اگه دندون اصلیت طوریش نشده باشه همینو میچسبونن،،یا اگه لمینتت ترمیم لازم داشته باشه میبرن ترمی ...

روکش نیست آخه. لمینت هست. پول ندارم واسه جدید باید حداقل یه سال صبر کنم دریم تموم شده برگردم ایران. تازه گذاشته بودم خیر سرم. از هرچی دندونپزشک بی انصاف هست ناراحتم. صد بار گفتم خانم دکتر پشتشم بزار محکم‌تر بشه

واسه همین دندون ۱ ملیون گرفت. اسمش رو اشتباه گفتم فکر کنم کامپوزیت هست

بچه ها باورتون نمیشه ولی واقعا دلم میخواد بمیرم یه عمر استرس دندون و دکتر نداشته باشم. چه فایده هرچی در میارم باید بدم دندون. همش هم نگرانی و بدبختی. اونم با وضع دکترا نه فقط ایران. همه جا چشمشون دنبال پوله نه این که کمکی بکنن. خدایا چرا منو محتاج بندت می‌کنی آخه. کاش میمردم. از این زندگی هیچ خوشی ای ندیدم. این فقط یه سر سوزن مشکلاتمه. کاش هرگز دنیا نیومده بودم. کاش وقتی منو ناخواسته باردار شد مادرم از دین و جهنم و این اشتباهات نمیترسید منو سقط میکرد. چقدر تنم بلرزه. مگه من چه اشتباهی کردم یه روز خوش نداشته باشم. واقعا این دندون کنده شدن یه سر سوزن از بدبختیامه