2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

90 بازدید | 13 پست

دوستان واسم دعا کنید ۲سال ازدواج کردم بچه دار نمیشم 😭حالم خیلی بده دلم بچه میخواد پیش هر دکتری رفتیم میگن هیچ مشکلی نداری 

فقط شوهرم یکم اسپرماش ضیفه که داره قرص مصرف میکنه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستید😭❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکیم مومن تبریزی برید

داروهاشم درررررست بخورید

سه ماهه ان شاالله بارداری

۷۷۵۰۹۸۱۸

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
قدم ۱۷۵  وزنم ۸۵

خوبی که.ایشالله میشی گلم برای منم دعا کن.وزنم زیاده نمیتونم رژیم بگیرم.اراده ندارم.

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
خوبی که.ایشالله میشی گلم برای منم دعا کن.وزنم زیاده نمیتونم رژیم بگیرم.اراده ندارم.

ایشالله به حق همین شبای محرم هرکی از خدا بچه میخواد خدا بهش بده 

اره والا اخه چیه این چاقی منم اصلا نمیتونم زود سر گیجه میگیرم ضعف میکنم اگه رژیم بگیرم

ایشالله به حق همین شبای محرم هرکی از خدا بچه میخواد خدا بهش بده  اره والا اخه چیه این چاقی منم ...

الهی آمین.آره به خدا من که روانی شدم دیگه.منم ۲ساله.همش مادرش تیکه میندازه که حامله ای و فلان....😔😔😔

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
حکیم مومن تبریزی برید داروهاشم درررررست بخورید سه ماهه ان شاالله بارداری ۷۷۵۰۹۸۱۸

ایشالله خدا از دهنت بشنوه😞❤️

ایشالله خدا از دهنت بشنوه😞❤️

عزیزم خیلی دیدم حتی با مورفولوژی صفر باردار شدن طبیعی حکیم

ولی هر نسخه برای هر نفر پونصد حدودا درمیاد سه ماهش واسه جفتتون شاید بشه سه تومن یعنی ماهی یک تومن

اگه شده طلا هم بفروشی برو خیلیارو دیدم باد پونزده سال و ای وی اف و کاشتو جورای دیگه که جواب نداده اینجا طبیعی باردار شدن

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
عزیزم خیلی دیدم حتی با مورفولوژی صفر باردار شدن طبیعی حکیم ولی هر نسخه برای هر نفر پونصد حدودا درمی ...

شاید همین کارو کردم دیگه واقعا خستم شد زیر نظر یه دکتری هم هستم هروقت میرم پیشش فقط قرص بهم میده