2777
2789
عنوان

يكم از زايمان طبيعى كه داشتين بگين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 87 پست
تازه من ماه هفت ب خونریزی افتادم بقیشم کلا استراحت میکردم یعنی پیاده روی واینا اصلا نداشتم ديگه میخو ...

میگن دردی که خودش شروع بشه بهتر از امپول فشاره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دقیقا ساعت ۳:50 دقیقہ ی  نصف شب بدنیا اومد😂 ھمین کہ دردام کم میشد خوابم میبرد دوبارہ در ...

من از یک شب تا موقعی ک زایمان کردم هیچی نخوردم ظهرش برام برنج و مرغ اوردن و آبمیوه دهن نزدم.حتی اب هم نخوردم تا دکترم رسید ب زور اب ریخت دهنم گفت بخور یکم جون داشته باشه.من دلم هیچی بر نمیداشت

منم دقیقا انگار معتاد ها ی دقیقه خواب بودم ی دقیقه بیدار

اینجاام همینه مگه اینکه از روانپزشک نامه ببری که فوبیا داری و...امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی...م ...

ببين خدايي ايران ميشه ا  يه جا نه يه جا دكتر پيدا كرد پولى داد به جورى سزارين شى اينحا اصلا!!!!!! ققط دكتر تصميم ميگيره اونم بعد اين كه قشنگ درد طبيعى كشيده باشى و راهى ديگه نباشه🤦🏽‍♀️

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
من کہ اصلن متوجہ برش وبخیہ نشدم اصلا نفھمیدم بی حس کردن یانہ چون امپول ھم حس نکردم بزنن بہ اونجا فقط ...

فكر كنم اسپرى بى حسى ميزنن

پسر من دقیقا ساعت ۳:50 دقیقہ ی  نصف شب بدنیا اومد😂 ھمین کہ دردام کم میشد خوابم میبرد دوبارہ در ...

وای اون فاصله بین دردا چقدر خوبه ادم میخواد بخوابه فقط

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آره عروس عمم این جور بود طفلی چی کشید واقعا چرا سزارین نمیکنن اخههههه    

🤦🏽‍♀️ خدا فقط كمك كنه

همون ببين ميگن طبيعى رو هر چى بهتر تصور كنى آمادگى ذهنى هم بيشتر داشته باشى بهتر پيش ميره كلا ترس و ...

اره من از استرسم نتونستم صبحانه هم بخورم براهمین ضعف کردم اخراش

من از یک شب تا موقعی ک زایمان کردم هیچی نخوردم ظهرش برام برنج و مرغ اوردن و آبمیوه دهن نزدم.حتی اب ه ...

دکتر من ھمین کہ زایمان کردم بزور ۱۰ تا خرما بہ خوردم داد با شیر و ابمیوہ با اینکہ اصلن میلم نمیکشید زوری بہ خوردم داد ولی صبحونہ ی فرداش خیلی بھم چسبید انگار از قحطی اومدہ باشم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اره من از استرسم نتونستم صبحانه هم بخورم براهمین ضعف کردم اخراش

شنيدم با خودمون خرما بدون پوست ببريم ويط دردا هى بخوريم انرژى ميده