2777
2789
عنوان

يكم از زايمان طبيعى كه داشتين بگين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنيدم با خودمون خرما بدون پوست ببريم ويط دردا هى بخوريم انرژى ميده

اره ببرید من اصلا به ذهنم نرسید بگم یه چیزی بدین بخورم فقط اب میخوردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چه خوب دردت با امپول بگد یا خودش شروع شد؟

ن من دردام خیلی ریز شرو شد یعنی از 5 صب دردام شرو شد تا ساعتای 7 هیچی نگفتم آخه ی رب اینا ول می‌کرد منم گفتم شلوغش نکنم فعلا تا ساعت ده یازده رفتم بیمارستان دیگه دردام شده بود هر سه چار دقیق ولی دردام خیلی سبک بود حالت ی دلپیجه خیلی کوچیک دیگه معاینه شدم گفتن عه اینکه چهار سانت باز شدی منم باورم نمیشد گفتن یکم دیگه راه برو نیم ساعت دیگه پیاده رو کردم دیدم دردام کلا دارن هی ضعیفتر میشن ب شوهرم گفتم بریم خونه من اصلا درد ندارم رفتیم بخش زایمان ماما خصوصی گرفتم اونم اومده بود منو دید گفت خبری نیست که رفت آمپول آورد منم جیغ وداد ک آمپول نمیخوام سر اولی داغون شدم اونم گفت مسکن انگار من خنگم 😁

خلاصه بعد بیس دقیقه دردای وحشتناک شرو شد ک میگف قربده حالا منو میگی داشتم مرگو جلو چشمم میدیدم اونم میگف قر بده دیگه 

دیگه ی رب اینا تموم شد خداروشکر پسرم دنیا اومد 

وای چقد زیاد حرف زدم ببخشید دیگه

انشالا همگی زایمان خوبی داشته باشین 

خدایا شکرت 🤗
میگن دردی که خودش شروع بشه بهتر از امپول فشاره

آره صد در صد ولی سر دخترم ک اولی بود با درد شدید رفتم بیمارستان یکساعت ونیم درد کشیدم امپولم زدن برام 

ولی دومی همه میگن راحت تره 

خدایا شکرت 🤗
ن من دردام خیلی ریز شرو شد یعنی از 5 صب دردام شرو شد تا ساعتای 7 هیچی نگفتم آخه ی رب اینا ول می‌کرد ...

وای چه خوب. من بی درد رفتم یکم انقباض داشتم. اونجا دیدن دوسانت بازم و بعد کیسه ابمو زدن دردام کم و فاصله زیاد بود تا امپول زدن و دیگه هیچی نگم برات که میدونی چ خبره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

زایمان اولم خوب بود ولی دومی وحشتناک بود هنوزم یادش می افتم میترسم خیلی عذاب کشیدم 😔

اى بابا معمولا ميگن دومى بهتره

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...