ن عزيزم وقتى دكتر ميگه طبيعى پس همون درسته!!! ببين من ديدم طرف از سزازين هم همينطور مينالع يا يكى از ...
بله امیدوارم برای شما خوب باشه عروس عموی شوهرم از کمر منه قدش و لاااااغر اما نیم ساعته میزاد و میاد اما من....اما در کل من خیلی کم دیدم از زایمان طبیعی راضی باشن مگر ورزشکارا و روستاییایی که خیلی فعالیت بدنی دارن....اگه تا روز زایمانت حداقل ۳ سانت باز نشده بودی بدون زایمان سختی در انتظارته
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا طبیعی خوبه حتما کلاسهای بارداری رو برو ماما همراه اگر بگیری فوق العاده است و کمکت میکنه من اگه کسی بود یکم ماساژم بده همراهیم کنه خیلی راحت تر بودم
اما بعدش راحت بچم رو بغل میکردم راه میبردم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نمیدونم خیلی اذیت شدم نمیتونستم تحمل کنم و خودمو جمع میکردم اونام بیهوشم کردن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
آره همش ی ربع درد کشیدم سریع دنیا اومد البته اولی دختر بود دومی پسر
چه خوب دردت با امپول بگد یا خودش شروع شد؟
منم از ساعت یک شب دردم شروع شد ساعت 3 زایمان کردم اما درد خیلی شدید از ساعت 11 شروع شد الان اصلا د ...
پسر من دقیقا ساعت ۳:50 دقیقہ ی نصف شب بدنیا اومد😂 ھمین کہ دردام کم میشد خوابم میبرد دوبارہ دردا شروع میشد ،شوھرمن ابمیوہ و شیر خرما خریدہ بود ھمراھم بود پرستار گزاشتہ بود بعداز زایمان بھم بدہ پرستار کہ رفت پاشدم خودمو تو اینہ دیدم رنگ زدچوبہ بودم یکی از ابمیوہ ھارو برداشتم سر کشیدم حالم جا اومد ،توم موقع درد کشیدن امتحان کن
وای من خیلی اذیتشون کردم دکترم صبحش که اومد معاینه کنه خودمو زدم به خواب از بس اذیتش کرده بودم میگفت این دختر شما ما رو کشت دیروز😃👊
اینجاام همینه مگه اینکه از روانپزشک نامه ببری که فوبیا داری و...امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی...من با فورسپس زایمان کردم اونم باز نه به صورت عادی...۵ روز بیهوش موندم و ۱۸ روز بستری...سلامتیمو از دست دادم خیلی چیزا رو...
فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...