2777
2789
عنوان

يكم از زايمان طبيعى كه داشتين بگين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 87 پست
ن عزيزم وقتى دكتر ميگه طبيعى پس همون درسته!!! ببين من ديدم طرف از سزازين هم همينطور مينالع يا يكى از ...

بله امیدوارم برای شما خوب باشه عروس عموی شوهرم از کمر منه قدش و لاااااغر اما نیم ساعته میزاد و میاد اما من....اما در کل من خیلی کم دیدم از زایمان طبیعی راضی باشن مگر ورزشکارا و روستاییایی که خیلی فعالیت بدنی دارن....اگه تا روز زایمانت حداقل ۳ سانت باز نشده بودی بدون زایمان سختی در انتظارته

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا طبیعی خوبه حتما کلاسهای بارداری رو برو ماما همراه اگر بگیری فوق العاده است و کمکت میکنه من اگه کسی بود یکم ماساژم بده همراهیم کنه خیلی راحت تر بودم

اما بعدش راحت بچم رو بغل میکردم راه میبردم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وا چى زدن

نمیدونم خیلی اذیت شدم نمیتونستم تحمل کنم و خودمو جمع میکردم اونام بیهوشم کردن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بله امیدوارم برای شما خوب باشه عروس عموی شوهرم از کمر منه قدش و لاااااغر اما نیم ساعته میزاد و میاد ...

ايران نيستم اينحا همينه سخته ميگن درد داره ولى بايد طبيعى برين سزارين آخرين راهه!!! نه برا اين كه مثلا تحكل ندارم منو سزارين كنين نداريم!!!! و واقعا همشون از دم طبيعيى هستن و دقيقه نود لازم باشه خطر برا جنين يا مادر سزارين ميكنن

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
آره همش ی ربع درد کشیدم سریع دنیا اومد البته اولی دختر بود دومی پسر 

چه خوب دردت با امپول بگد یا خودش شروع شد؟

کلا طبیعی خوبه حتما کلاسهای بارداری رو برو ماما همراه اگر بگیری فوق العاده است و کمکت میکنه من اگه ک ...

انشالله🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

منم از ساعت یک شب دردم شروع شد ساعت 3 زایمان کردم اما درد خیلی شدید از ساعت 11 شروع شد الان اصلا د ...

پسر من دقیقا ساعت ۳:50 دقیقہ ی  نصف شب بدنیا اومد😂 ھمین کہ دردام کم میشد خوابم میبرد دوبارہ دردا شروع میشد ،شوھرمن ابمیوہ و شیر خرما خریدہ بود ھمراھم بود پرستار گزاشتہ بود بعداز زایمان بھم بدہ پرستار کہ رفت پاشدم خودمو تو اینہ دیدم رنگ زدچوبہ بودم یکی از ابمیوہ ھارو برداشتم سر کشیدم حالم جا اومد ،توم موقع درد کشیدن امتحان کن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نمیدونم خیلی اذیت شدم نمیتونستم تحمل کنم و خودمو جمع میکردم اونام بیهوشم کردن

همونه اذيت كردو😂🤦🏽‍♀️

همونه اذيت كردو😂🤦🏽‍♀️

وای من خیلی اذیتشون کردم دکترم صبحش که اومد معاینه کنه خودمو زدم به خواب از بس اذیتش کرده بودم میگفت این دختر شما ما رو کشت دیروز😃👊

واقعا دومیت راحت تر بودی؟کاش منم دومی راحت باشم

تازه من ماه هفت ب خونریزی افتادم بقیشم کلا استراحت میکردم یعنی پیاده روی واینا اصلا نداشتم ديگه میخواستم سزارین کنم ولی خودش حدود ده روز زودتر اومد 

خدایا شکرت 🤗
ايران نيستم اينحا همينه سخته ميگن درد داره ولى بايد طبيعى برين سزارين آخرين راهه!!! نه برا اين كه مث ...

اینجاام همینه مگه اینکه از روانپزشک نامه ببری که فوبیا داری و...امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی...من با فورسپس زایمان کردم اونم باز نه به صورت عادی...۵ روز  بیهوش موندم و ۱۸ روز بستری...سلامتیمو از دست دادم خیلی چیزا رو...

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
وای من خیلی اذیتشون کردم دکترم صبحش که اومد معاینه کنه خودمو زدم به خواب از بس اذیتش کرده بودم میگفت ...

همون ببين ميگن طبيعى رو هر چى بهتر تصور كنى آمادگى ذهنى هم بيشتر داشته باشى بهتر پيش ميره كلا ترس و استرس قبل باعث ميشه اذيت شى ديرتر باز شه رحم و...