2777
2789
عنوان

يكم از زايمان طبيعى كه داشتين بگين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 87 پست
انگار با تبر کمرتو میشکنن خییییییلی دردناک بود مخصوصا لخظات آخر که همراه درد حس زور زدن هم میاد😣

وای منم کمرم داشت میشکست. پسر بود بچه ات؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

توضیح میدی درموردش؟

باید رحمت بیشتر از سه یا چهار سانت باز بشه تا  برات بزنن

وقتی هم زدی یکی دوس ساعت میخوابی سر نیشی

هرچی هم معاینات کنن هیچی نمیفهمی من گفتی به خوم اومدم ک سر بچم معلوم بود

و فقط زور آخرو زدم تا به دینا اومد 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم برا سزارین گفتن تو که انقباضات رحمت شروع شده واقعا نمیفهمی؟؟؟؟؟؟؟گفتم چرا از دیشب تا حالا هر ...

كن سقط داشتم ماه سوم برا همين انقدر شديد و بد ميگفتم نبود اميدم به اينه ايشالله زايمانم سالم و راحت باش

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...

من سر اولی یکساعت درد کشیدم سر دومی ی ربع 

در داش درده هااااا ولی راه وروششو بلد باشی زور الکی نزنی 😁بعدش راحتی 

قشنگ نی نی ک اومد بیرون تمام نهایتا بخیه بخوری تا شش هفت روز درد وسوزش بخیه 

عوارض دیگه ای ندیدم دوروبرم 

خدایا شکرت 🤗
باید رحمت بیشتر از سه یا چهار سانت باز بشه تا  برات بزنن وقتی هم زدی یکی دوس ساعت میخوابی سر ن ...

خب یعنی هی زور نمیزدی؟ خسته و خوابالو نبودی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دردش زیادہ فقط دعا کن زود بدنیا بیاد طولانی نشہ مال من ۴ ساعت بود ولی بعضیا یہ شبانہ روز درد میکشن&n ...

منم از ساعت یک شب دردم شروع شد ساعت 3 زایمان کردم

اما درد خیلی شدید از ساعت 11 شروع شد

الان اصلا دردش یادم نمیاد.اونموقع چقدر فحش خودم دادم گفتم کاش سز رفته بودم اما تا دنیا اومد همه دردا رفت گفتم خداروشکر طبیعی بودم

و اینکه هم اتاقی هام سه نفر بودن سزریانی شیر نداشتن و غذا یکم سوپ بعد ب من شیر و موز و برنج و گوشت میدادن اونا همش اعتراض میکردن این ی ذره غذای ابکی کجای ما رو میگیره  

دقيقا سخته بده ولى كشنده زياده رويه

ببین اصلا دردش با هیچی قابل مقایسه نیست مثلا نمیشه گفت مثل فلان چیزه یه درد کاملا جدید و تاآشتاست

یه نوشابه انرژی زا خریدم ۱۲هزارتومن الان سه روزه توالت نرفتم تا خوب جذب شه        لعنتییی😂😂😂😂😂😂
من سر اولی یکساعت درد کشیدم سر دومی ی ربع  در داش درده هااااا ولی راه وروششو بلد باشی زور الکی ...

واقعا دومیت راحت تر بودی؟کاش منم دومی راحت باشم

مثلا تو خوش و خرم خوابیدی فکر میکنی اندازه ی پریئودی یا یه کم بیشتر از اون میخواد دردت بگیره و نی نی ...

ن عزيزم وقتى دكتر ميگه طبيعى پس همون درسته!!! ببين من ديدم طرف از سزازين هم همينطور مينالع يا يكى از طبيعى راضيه فرق داره فقط بايد خدا كمك كنه👌

ببین اصلا دردش با هیچی قابل مقایسه نیست مثلا نمیشه گفت مثل فلان چیزه یه درد کاملا جدید و تاآشتاست

ميدونم خيلى شنيدم ولى خوب راهيه كه اومديم بايد برم حتما طبيعى خوبى هاى خودشو داره كه اروپا همه زناشون به خرف دكتر گوش ميدن و طبيعى ميزان

خب یعنی هی زور نمیزدی؟ خسته و خوابالو نبودی؟

ن اصلا ببین چیز خاصی نیس فقط مثل پروفون ک برای سردرد می‌خوری با بی حسیه دندون پزشکیه همین

تازه بنظرم خیلی هم خوبه اینجوری درد نمیکشی و براحتی ب دنیا اومدنه بچتو میبینی 

وای منکه ک خر کیف شدم 

تا چهار ساعت هم هنوز سر بودم حس درد نداشتم 

یواش یواش به کم درد داش بخیه هام 

ک اوم طبیعی آدم زود سر پا میشه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
ن اصلا ببین چیز خاصی نیس فقط مثل پروف ن ک برای سردرد می‌خوری با بی حسیه دندون پزشکیه همین تازه بنظر ...

من برا بخیه هام بهم یه چیزی زدن یهو از هوش رفتم

ن اصلا ببین چیز خاصی نیس فقط مثل پروف ن ک برای سردرد می‌خوری با بی حسیه دندون پزشکیه همین تازه بنظر ...

دوست منم سه شب قبل با اپيدورال زاييد راضيه