2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا زمانیکه خدا نخواد برگ از درخت نمیفته

شمام هرچقدر دعا بخونی تا زمانیکه خدا نخاد ، ازدواج نمیکنی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
تا زمانیکه خدا نخواد برگ از درخت نمیفته شمام هرچقدر دعا بخونی تا زمانیکه خدا نخاد ، ازدواج نمیکنی

خب من دعا میکنم زمانش برسه

پس اگه اینطور باشه همه دعاها و نمازای حاجت و... همش الکیه

بعدنماز صبح برو سجده هفت بار بگو یاارحم الراحمین بعدم به مادر پدرت خیلی خدمت بکن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بعد چه مدت نتیجه گرفتید؟؟

۳ سال دعا کردم که مهرم به دلش بیفته

اما خبری نشد

بعدش پیش خودم گفتم دلم خوشبختیشو میخواد

چه با من و چه بی من

توی دور و برم واسش دنبال دختر خوب بودم که یهو زنگ زدن و وقت خواستن واسه خاستگاری

یه جایی دیگه رها کن

بذار تقدیر ببرتت

من شب احیا سال ۹۰ بود یه جا رفتیم امامزاده همه جفت بودن من تهنا خیلی دلم گرفت آخرش سجده کردم شکر کردم وواسه خودم دعا کرذم از تنهایی در بیام 

فردا شوهرم رو دیدم ۲۱ ماه رمضون بود اومده بودن واسه زدن کابینتامون 

دعام فکر کنم خیلی بگیر بود چون خواهرمم جاریمه خواستگاریمون تو یه شب 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.
خب من دعا میکنم زمانش برسه پس اگه اینطور باشه همه دعاها و نمازای حاجت و... همش الکیه

نگفتم ک الکیه

میگم فقط تا نخواد چیزی اتفاق نمیفته

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕