2777
2789
همشون عین همن اگه میخوای ازدواج کنی چرا طلاق میگیری؟میگن از اولی که شانس نیاری ۱۰۰ بارم ازدواج کنی ق ...

زندگی جریان دارد 

من میدونم زندگی کنار مردی ک عاشقته و راه و رسم زندگی رو میدونه خیلی دلچسب و لذت بخشه😃

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی جریان دارد  من میدونم زندگی کنار مردی ک عاشقته و راه و رسم زندگی رو میدونه خیلی دلچسب و ...

انشالله که به آرامش و خوشبختی برسی. ولی فک کنم من نتونم شوهرم رو فراموش کنم

انشالله که به آرامش و خوشبختی برسی. ولی فک کنم من نتونم شوهرم رو فراموش کنم

عاشقتر از،من کسی نبود پس صبر کن تا دلت زیاد بشکنه بعد طلاقدبگیر

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

شما چن وقته اومدی قهر؟ پشیمون شده؟ میاد طرفت برا حرف زدن؟

یه ساله 

البته دیگه آخرش جذاییه

نه انسانیت نداره حتی ذره ای 

درخواست طلاق ندادم اما واضحه آخرش طلاقه

اما مهریه و اینا اجرا گذاشتم و ..

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
یه ساله  البته دیگه آخرش جذاییه نه انسانیت نداره حتی ذره ای  درخواست طلاق ندادم اما واض ...

نه درخواست طلاق نده. شوهر من پیگیره همش میاد سد راهم ولی اخرش میبینم نتیجه ای نداره. تغییری که نکرده

نه درخواست طلاق نده. شوهر من پیگیره همش میاد سد راهم ولی اخرش میبینم نتیجه ای نداره. تغییری که نکرده

نه من نامرد تر از این حرفاس  سر سوزنی از وقتی اومدم تو این یه سال یه پیام هم نداده باورت میشه 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
نه من نامرد تر از این حرفاس  سر سوزنی از وقتی اومدم تو این یه سال یه پیام هم نداده باورت میشه&n ...

وای بر من اینا دیگه کی هستن. شوهرم برا منم گریه هم کرده ولی میدونم که باز جا داره که تنبیه بشه. ولی دوسش دارم . چن ساله ازدواج کردی؟ بچه هم داری؟

وای بر من اینا دیگه کی هستن. شوهرم برا منم گریه هم کرده ولی میدونم که باز جا داره که تنبیه بشه. ولی ...

نه ندارم 

آره من بدترین ظلم دنیا رو در حقم کرد از وقتی رفتم انگار از خداش بود هیچ سراغی ازم نگرفت خودم هم تلاش کردم که به جدایی نکشه بدتر لج کرد و هیچوقت جوابم رو نداد من خییییلی تلاش کردم و جنگیدم هر تلاشی که فکرشو نمیکنید اصلا منتها اون در مقابل یکبار سراغی نگرفت و جوابمو نداد منم بعد مدتی که خیلی تلاش کردم برای همیشه رفتم تو سکوت و دست از تلاش کشیدم چون فهمیدم زندگی رو یکطرفه نمیشه پارو زد اونم زن که جنسش خیلی ظریف و شکننده هست هر بار که من زنگ میزدم به خونواده ش که واسطه بشن و اینا و اونا با نقل قول از پسرشون من رو بیشتر و بیشتر میشکستن ...

من دیگه کنار کشیدم و کاری از دستم برنمیاد براومدنی ها رو همه کردم 

عوضی منو بلاتکلیف گذاشته این یه سال نه میاد زندگی کنیم نه دادگاه میاد اقدامی نمیکنه اصلا 

منم واگذارش کردم فقط به خدا  

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏