2777
2789
نه ندارم  آره من بدترین ظلم دنیا رو در حقم کرد از وقتی رفتم انگار از خداش بود هیچ سراغی ازم نگ ...

الهی  دورت بگردم. اشکال نداره بالاخره همه چیز درست میشه و از بلا تکلیفی در میای. یا باید خودی نشون بده ببینی چن مرده حلاجه یا بالاخره میفهمی که بدرد زندگی نمیخوره باید ازش جدا بشی. اینم که ثابت کرده به درد نمیخوره

الهی  دورت بگردم. اشکال نداره بالاخره همه چیز درست میشه و از بلا تکلیفی در میای. یا باید خودی ن ...

خدا نکنه خواهر جون 

متاسفانه من درصدی سراغم و نگرفت و فقط منتظرم ببینم آخرش چی میشه حکمت خدا شامل حالم بشه 

تو خوبه حداقل سراغی میگیره میگه برگرد من همینم 

اما بدترین درد دنیا مال من و شاید کسی نتونه درکم کنه چقدر سخته حتی یکبار سراغی ازت نگیزه تو این یه سااال 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.