2777
2789
اومدی قهر؟ یا الان باهاش زندگی میکنی؟

زندگي مي كنم ببين من زندگيم خوبه هيچ مشكلي هم نداره مثلا ٦ ماه عاشقانه زندگي مي كنيم يهو يه دعواي كوچيكترم بزرگ ميشه به خونواده ها ميرسه خسته شدم ديگه از رنگ و روي پريده مامانم و سرزنش هاي خواهرام الان سه روزه حرف نميزنيم 

ببینید کلا همه یه دوره پشیمون میشن... چون طلاق چند دوره داره ک از نظر روانشناسی هم یه دورش دوره پشیم ...

اخه من خیلی از اقایون رو دیدم که طرف زنشون نمیرن و میگن باشه مهریه میدم و طلاق. ولی شوهر من همش میاد طرفم ولی وقتی بهش فرصت میدم میبینم تغییر نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو دل نیستی؟ یه لحظه چشات رو ببند تصور کن که تو محضری و داری امضا میکنی چه حالی بهت دست میده. من اون ...

منم اول اشکم درمیومد بعد شش هفت ماه و حرفا و کارای همسرم اینکار،برام راحتتر شده 

تازه هودم نمیرم محضر وکیل میگیرم بره ب جای من امضا کنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

زندگي مي كنم ببين من زندگيم خوبه هيچ مشكلي هم نداره مثلا ٦ ماه عاشقانه زندگي مي كنيم يهو يه دعواي كو ...

ببین عزیزم همه زندگیا مشکلات خاص خودشو داره. هیچ کس خوشبخت واقعی نیس. ولی طلاق خیلی سخته باید از طرفت خیلی متنفر و زده بشی

اگه دوسش داری سخت میشه طلاق برات.خدا به دادمون برسه

فردا قراره راجع ب شرایط طلاق توافقی باهم حرف بزنبم  نمیدونم بعدش چقدر،طول بکشه

بچه ندارم خداروشکر

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

فردا قراره راجع ب شرایط طلاق توافقی باهم حرف بزنبم  نمیدونم بعدش چقدر،طول بکشه بچه ندارم خدارو ...

کاش طرفمون آدم میشد الان سر زندگیمون بودیم. بخدا خسته شدم. همه پل ها پشت سرش رو خراب کرده

ببین عزیزم همه زندگیا مشکلات خاص خودشو داره. هیچ کس خوشبخت واقعی نیس. ولی طلاق خیلی سخته باید از طرف ...

نمي دونم خيلي خستم به خدا ازينكه همه بعد ٥ سال ميگن بچه دار نشو ... ازينكه همش ميگن مامانو دق ميدي از سو استفاده همسرم كه تقي به توقي مي خوره ز ميزنه مامانم ... بقيه وقتا عين دو تا عاشق به هم رسيده ... روزي صد بار مي بؤسه منو صورتم دستم ... همش بهم مي چسپه اونقدر كه زده ميشم 

کاش فردا بتونم جلوی اشکامو بگیرم ،من دیگه اصلا بهش نمیگم بمون و فلان😖خسته شدم امیدوارم خدا یکی رو ...

همشون عین همن اگه میخوای ازدواج کنی چرا طلاق میگیری؟میگن از اولی که شانس نیاری ۱۰۰ بارم ازدواج کنی قسمتت همونه .ولی خدا کنه انتخاب بهتری داشته باشی وهیچوقت پشیمون نشی

همشون عین همن اگه میخوای ازدواج کنی چرا طلاق میگیری؟میگن از اولی که شانس نیاری ۱۰۰ بارم ازدواج کنی ق ...

اگه برگردم به عقب تا زمانی که فرصت ازدواج موقت دارم هرگز هرگز هرگز به ازدواج دائم فکر نمیکنم ....همش مسئولیت و دردسر .....

همشون عین همن اگه میخوای ازدواج کنی چرا طلاق میگیری؟میگن از اولی که شانس نیاری ۱۰۰ بارم ازدواج کنی ق ...

ن من اینبار طرفمو کامل باید بشناسن بعد اردواج کنم 

تو ازدواج اولم کاملا احساسی برخورد کردم .اخه عاشق شده بودم