2777
2789
عنوان

بجه ها یه سوال توروخدا مسخره نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 21 پست
والایه خانم متاهل گفت دوسه روز بخور ول کن.دوسه روز بعدمیشی.بهم نمیسازه بعدتوسفرهمش حالت تهوع دارم

اخه الان وسط سیکلی 

بعید میدونم 😞

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعاکن بشم

انشالله میشی 

اتفاقا منم قصد کربلارو دارم اگه امام حسین بطلبه 

میخوام قرص بخورم که کلا این ماه پریود نشدم از امشب میخورم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
انشالله میشی  اتفاقا منم قصد کربلارو دارم اگه امام حسین بطلبه  میخوام قرص بخورم که کلا ا ...

خب من بخورم حالت تهوع بهم دست میده.بخاطرهمین سه روز خوردم.دیگه ازامشب نخوردم.ولی دارم چایی دارچین میخورم.امروز زعفرون

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خب من بخورم حالت تهوع بهم دست میده.بخاطرهمین سه روز خوردم.دیگه ازامشب نخوردم.ولی دارم چایی دارچین می ...

پری اومد بلاخره ؟

پری اومد بلاخره ؟

نه خو تازه دیشب قرصو ول کردم.دوسه روز باید بگذره

یعنی سه روز خوردم.31.1.2

دیشب ول کردم.قهوه زغفرون خوردم.چایی دارچین خوردم.دعاکن بیاد

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم