2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هشت ساله منتظرم.همه درمانیم کردم میکروهم تاپانکچررفتم ولی لقاح انجام نشد.بعدم گفتن دارم یاعسه میشم بابیست وسه چهارسال سن.تخمدانامم به شدت کوچیک شده بود.بی خیال درمان شدم دوسال کامل.ولی دوماه شروع کردم پیازدرمانی بعدرفتم سنوگفتن تخمدانات نرمال وضعیت رحم هم عالی اصلاگریم گرفت شدیدا.الانم این ماه پیازدرمانی وعسل درمانی ورازیانه وبومادران وگرده گل وژل رویال اصل وهمه چی خوردم.دردتخمک گذاری داشتم وتوروزای تخمک گذاری نزدیکی یه هفته هست سینه دردای عجیب قریب ودل دردپری دارم سیکلامم بیست وشش روزه است وفردام موعدمه پنج روزپیش بی بی زدم منفی بود.نظرتون چیهههه

من خيلي شنيدم، يكيش جدا ميشن به خاطر بچه دار نشدن، دختره دوباره ازدواج ميكنه  بعد سه ماه  حامله ميشه، يكي ديگه مال زمان قديم بوده تعريف كردن برام، خانمه حامله نشده مادر شوهره پاشو كرده تو ي كفش طلاقش بده، دختره خونه باباش بوده چند ماه، پسره سر ي دعوا با مادرش لج ميكنه ميره دست زنرو ميگيره مياره تو خونه، اونم سر ماه حامله ميشه 

خانم هاخواهشاهرکسی وضعیت مشابه داشته یادیده واینکه طبیعی بعدچندسال مادرشده بیادبگه که قوت قلبی بشه برای کسایی مثل من وناامیدن واین تاپیک وببینن وامیدواربشن.مرسی ومچکر

دختر خاله من همه دکتر هارو رفت و ۲بار ای وی اف شد هر دوبار دوقلو شدن ولی قبل از ۵ماه میفتادن دیگه ناامید شد کلا 

بعد از ۳سال طبیعی حامله شد الانم ی دختر ناز و خوشگل داره 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
اخییی عزیزم.مشکلشون چی بود.طبیعی باردارشدن

والا دقیق نمیدونم ولی پریوداش دوسه ماه یبار بود کلی هم درمان کرده بود ولی فایده نداشت ولی بعد از۱۵سال به طور معجزه آسایی باردار شد ،نه با دکتر رفتن باردار شد چون اضافه وزن داشت بعدش کم کرد و باردار شد

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

زن پسرخالمم حامله نمیشد کلا ولی اصلن ای وی اف نکرد گفت اگه خدا بخاد خودش بهم میده من ن وقتشو دارم نه پولشو ک بخام برم ای وی اف 

بعد از ۱۳سال حامله شد و اونم ی پسر داره الان

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

نگران نباش و هیچ وقت از خداو ائمه نا امید نشو من بعد یکسال با وجود تنبلی تخمدان شدید بدون دکتر رفتن حامله شدم کلی نذر و نیاز کردم البته رازیانه هم خوردم 

خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر