الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خيلي شنيدم، يكيش جدا ميشن به خاطر بچه دار نشدن، دختره دوباره ازدواج ميكنه بعد سه ماه حامله ميشه، يكي ديگه مال زمان قديم بوده تعريف كردن برام، خانمه حامله نشده مادر شوهره پاشو كرده تو ي كفش طلاقش بده، دختره خونه باباش بوده چند ماه، پسره سر ي دعوا با مادرش لج ميكنه ميره دست زنرو ميگيره مياره تو خونه، اونم سر ماه حامله ميشه
خانم هاخواهشاهرکسی وضعیت مشابه داشته یادیده واینکه طبیعی بعدچندسال مادرشده بیادبگه که قوت قلبی بشه برای کسایی مثل من وناامیدن واین تاپیک وببینن وامیدواربشن.مرسی ومچکر
والا دقیق نمیدونم ولی پریوداش دوسه ماه یبار بود کلی هم درمان کرده بود ولی فایده نداشت ولی بعد از۱۵سال به طور معجزه آسایی باردار شد ،نه با دکتر رفتن باردار شد چون اضافه وزن داشت بعدش کم کرد و باردار شد
ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
نگران نباش و هیچ وقت از خداو ائمه نا امید نشو من بعد یکسال با وجود تنبلی تخمدان شدید بدون دکتر رفتن حامله شدم کلی نذر و نیاز کردم البته رازیانه هم خوردم
خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر