2777
2789
عنوان

خانمای قدبلند متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 45 پست
مم تو خاستگاری جوانب دیگه رو سنجیدم ملاکهای مهمتری داشتم و الان که میبینم شوهرم یه مرد ایده آله مسال ...

اره واقعا خداروشکر

منم از همین میترسم

میترسم که این خوبا رو بخاطر قدشون رد کنم بعد که یه قد بلند اومد بدرد نخور باشه اونجوری که تا اخر عمر مجرد میمونم یا مجبور شم بخاطر اینکه سنم میره بالا به همینا جواب مثبت بدم خیلی اعصابم خورده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم که ما زوج محبوبی هستیم تو قوم و خویشا و این مساله به چشم کسی شاید نیاد. شوهرمم خودش م ...

خوبه خداروشکر میشه بپرسم چنده قداتون؟

من خودم خیلی حساسم بخاطر همین حساسیتمه که انقد واسم مهم شده الان میگم ای کاش همون هم قدارو رد نمیکردم الانم دوس دارم بلن تر از خودم بیاد ولی اکه هم قدم بیاد خاستگاریم دیگه رد نمیکنم هم قدو میشه کاریش کرد ولی کوتاه ترو نمیشه

ایشالله شما هم ارامش بگیرین برای این موضوع، البته من حالتون به خوبی درک نمی کنم چون درگير این موضوع ...

شما شوهرت قدش بلنده اختلاف قد دارین که درگیرش نیستی

ولی من قشنگ درکش میکنم که چی میگه حس خوبی به ادم نمیده اینطوری

ای بابامن ارزومه قدم بلندباشع من۱۵۰شوهرم ۱۷۵😑

من همیشع میگفتم باخودم قدبلنداهیچ دیگ ازخدانمیخوان ولی الان این تاپیکودیدم تعجب کردم بجاش من پیش شوهرم وایمیسم تاشونه هاشم نمیرسم 😑😮😮

ای بابامن ارزومه قدم بلندباشع من۱۵۰شوهرم ۱۷۵😑 من همیشع میگفتم باخودم قدبلنداهیچ دیگ ازخدانمیخوان و ...

برو خداتو شکر کن الان بزرگترین دغدغه من شده همین که پسرای هم قد یا کوتاه تر از خودمو دارم رد میکنم با اینکه همه چیشون عالیه یه معضل بزرگی شده برام این قد بلندیم

من راضی بودم هم قد تو باشم ولی انقد بلن نباشم

من ١٧٠

شوهرم ١٧٥

برا عروسى كفش تخت پوشيدم و تاجم به صووت كج كنارم بود 

اگه كفش پاشنه دار بپوشم از شوهرم ميزنم بالا كه دوست ندارم ولى شوهرم نميدونم چرا خوشش مياد 

دروغ چرا 

بعضى وقت ها دوست داشتم كه شوهرم ١٠ سانتى بلند تر بود 

مونا بلا قديم هستم ،كاربر سال ٩٤ .