2777
2789
عنوان

خانمای قدبلند متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷۳

نمیددنم چی بگم واقعا کاش قدت کوتاه تر بود

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من خیلی حساس شدم هرکی میاد خاستگاریم هم قدمه ردش میکنم بهترین موردارم بخاطر قدشون رد کردم الانم درح ...

من با کوتاه تر کنار نمیتونم بیام

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
نمیددنم چی بگم واقعا کاش قدت کوتاه تر بود

اره از همه خانومای فامیل من بلن ترم حتی ۱۷۰ هم داریم ۱۷۳ نداریم

بعضی روزا گریه میکنم واقعا که چرا پسر از من بلن تر نمیاد خاستگاریم همه کوتاها میان 

حتی اگه مرد از زن کوتاه تر باشه؟

معلومه که مهم نیست عزیزم نيكول کیدمن هم وقتی زن تام کروز. بود ده سانت بلندتر بود اصلا مهم هم نبود پنه لوپه کروز هم که باز از تام کروز بلندتر بود تازه کفش پاشنه دار هم می پوشید یعنی شما از اونا سلبریتی تری عزیزم اینقدر حساس نباش اگر واقعا همه چیز اوکیه قبول کن 

من ۵ سانت ازش بلندترم صادقانه بهت میگم موقع خواستگاری اصصصصلا برام مهم نبود ولی همون روز عقد تو محضر آرزو میکردم کاش ۱۰ سانتی ازم بلندتر بود و هنوزم که هنوزه این حسرتو دارم تو خیابون خیلی روم نمیشه باهاش برم یا تو مراسما که میخوایم کنار هم عکس بگیرم نمیتونم با اعتماد بنفس کنارش وایسم خیلی وقتاکنار هم نشستیم دوس دارم سرم بزارم رو شونه هاش ولی نمیشه جلو آینه که خودمونو می بینم بدم میاد و بخصوص تو مسائل ج ن س ی که جاش نیس توضی بدم برات. با اینکه مرد خوب و باکمالاتیه و ازش راضیم فقط این خلا تو زندگیم اذیتم میکنه. شاید اگه همقد بودیم هم قضیه فرق میکرد.😑

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
معلومه که مهم نیست عزیزم نيكول کیدمن هم وقتی زن تام کروز. بود ده سانت بلندتر بود اصلا مهم هم نبود پن ...

ربطی به سلبریتی بودن نداره خانم. هرکسی برا خودش شخصیتی داره 

من ۵ سانت ازش بلندترم صادقانه بهت میگم موقع خواستگاری اصصصصلا برام مهم نبود ولی همون روز عقد تو محضر ...

ممنون عزیزم بخاطر کمکت منم دقیقا همین حسوو دارم میدونم بعد ازدواج اذیتم میکنه

شما چرا تو خاستگاری دقت نکردی

من خودم خاستگار میمود خونمون تعارف میکردم اون اول بره جلو که از پشت سر ببینمش کوتاه به چشمم میمومد رد میکردم

حتی یکی بود ۱۸۰ بود ردش کردم چون لاغر بود کوتاه به چشمم اومد الانم خیلی خیلی حساس شدم رو قد

ربطی به سلبریتی بودن نداره خانم. هرکسی برا خودش شخصیتی داره 

من به شخصیت کسی توهین نکردم خانوم گفتم اونها هم که معروف هستن و مدام ازشون در حالتهای مختلف عکس گرفته میشه و اینقدر که تو دید هستن، کسی نیست با قد طرف مشکل ندارن وقتی  طرف ایشون مشخصات کامل داره و خودشون هم پسندیدن چرا خودشون درگیر ظواهر کنن 

ممنون عزیزم بخاطر کمکت منم دقیقا همین حسوو دارم میدونم بعد ازدواج اذیتم میکنه شما چرا تو خاستگاری د ...

مم تو خاستگاری جوانب دیگه رو سنجیدم ملاکهای مهمتری داشتم و الان که میبینم شوهرم یه مرد ایده آله مساله قدش به چشمم میاد شاید اگه مردی بود که مثلا دست بزن داشت یا مشکلات دیگه... اونوقت دیگه مساله قد برام اهمیتی نداشت بهرحال از طرفی هم باید خداروشکر کنم بخاطر خوبیاش. چ بسا که مردای خوش هیکل و بلندقد هم هستن که خصوصیات مثبت دیگه ندارن.

من به شخصیت کسی توهین نکردم خانوم گفتم اونها هم که معروف هستن و مدام ازشون در حالتهای مختلف عکس گرفت ...

اره این نظرو هم قبول دارم. منم بخاطر همین قدکوتاه رو انتخاب کردم

مم تو خاستگاری جوانب دیگه رو سنجیدم ملاکهای مهمتری داشتم و الان که میبینم شوهرم یه مرد ایده آله مسال ...

البته اینم بگم که ما زوج محبوبی هستیم تو قوم و خویشا و این مساله به چشم کسی شاید نیاد. شوهرمم خودش مشکلی نداره. بهرحال فکر همه چیو بکن بعد تصمیم بگیر