2777
2789
عنوان

خانومای متاهل جای ناراحتی داره بنظر شما؟+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیش رو برو حالشو ببر شوهر همیشه هست😬

ایول😂👍👍👍

ولی خب دانشگاه دارم شنبه با ی استاد گییییر دارم ک اگه نرم میخورتم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
ایول😂👍👍👍 ولی خب دانشگاه دارم شنبه با ی استاد گییییر دارم ک اگه نرم میخورتم

عیب نداره حالا یروزه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

همسر ممن هم تو این جور مواقه بهم میگه تو برو خوش بگذرون به نظرم دوست داشته خوشحال باشی بهت خوش بگذره.الکی خودتو و همسرتو ناراحت نکن.آخر هفته هم برو پیشش خوش باش باهاش.روزارو به خاطر چیزای بیخود به‌خودتون سخت نگذرون

واقعا ناراحت کنندس ولی خب بنظرم باااازم بستگی به اخلاق طرف مقابلت داره شاید فکره اینه که شمام این س ...

همیشه میگه تو بری من خوشحال ترم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
اخه دیگه از یه هفته بیشتر 

آره همیشه اینم با خودم میگم

میگم خو یک هفته دور بودیم دیگه چ خبره🙈😭

من بودم میرفتم ..مبگفتم اکی میرم ..بزار بدونه بی خیالی و وابسته ش نیستی ..واسه مردها کم محلی جواب می ...

واقعنم کم محلی جواب میده😒

آره همیشه اینم با خودم میگم میگم خو یک هفته دور بودیم دیگه چ خبره🙈😭

نه گلم اصلا به صلاح نیست فکر میکنه مهم نبوده واست که گذاشتی رفتی عزیزم تورو خدا هیچوقت نزار لج و دوری بیوفته قشنگ بشین کنار شوهرت زندگیت رو بکن عزیزم 

راستش من خودم دوست دارم توی تفریح ها با همسرم باشم

یعنی دلم نمیاد تنها برم تفریح

به نظرم این یکی از نشونه های دوست داشتنه

دروغ چرا اگه اونم تنها بره مسافرت مخصوصا وقتی بدونه منم دوست داشتم بیام اما نمیتونم ناراحت میشم

مسافرت کاری و احباری بحثش جداست

همسر من میگه برو  ولی میدونم دلش نیست وقتی میگم میخوام باهم بریم کلی ذوق میکنه شاید همسر شما ...

ما نمیتونیم باهم جایی بریم فعلا بخاطر شرایطش

برای همین میگه تو هروقت شرایطش پیش اومد برو

ولی خب من حاضرم توی خونه باشم ،ولی باهم باشیم

وگرنه اگه بیکار باشه باهم میریم