2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو گول بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 39 پست

بخدا خیلی تنهام ارتباطمو باهمه قطع کرده از صبح تا شب تو خونم نمیزاره برم بیرون  مگر برای کار صروری همشم تو زندگی حرف حرف خودشه 6سال گدشت بازم میگه نه خانوادمم تحت فشارم میزارن 

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله
اخهتو شرایطی که اون خودشو تخلیه کرده و دستمال داده بهم و خودش رفته دستشویی من سرنگ از کجا بیارم یا ب ...

اگه توی کـاندم میریزه میتونی سرگ روپرکنی

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی کاندومارو سوراخـ کن یایه باربرو دکتر بگو دکتر مطمئنم کرده که بچه دارنمیشم باخیال راحت داخ ...

عزیزم اصلا ریسک نمیکنه خودشو داخل خالی کنه اصلاااااا

بخدا خیلی تنهام ارتباطمو باهمه قطع کرده از صبح تا شب تو خونم نمیزاره برم بیرون  مگر برای کار صر ...

والل ت ک اینجوری میگی تادم درم نمیزاره بری باید ازش جداشی یا مشلت حل کنی نه  تخمی بکاری ازش 😑

مگه نمیگی قرص میخورم خب نخورالکی بگوخوردم.دیگه نیازی ب ابن همه موشکافی نیس ک(با دست بریزم تو خودمو...)بدنیس در نطربگیریم اینجا سایت عمومیه ولازم نیساینجور باجزییات توضیح بدی.مگه اینکه اآقاباشی والکی تایپیک زدی

مگه نمیگی قرص میخورم خب نخورالکی بگوخوردم.دیگه نیازی ب ابن همه موشکافی نیس ک(با دست بریزم تو خودمو.. ...

گفتم ازاین ماه نخوردم و شروع کردم به این روش برا باردار شدنم لطفا دقیق بخون  عزیزم

اخهتو شرایطی که اون خودشو تخلیه کرده و دستمال داده بهم و خودش رفته دستشویی من سرنگ از کجا بیارم یا ب ...

یه چیزی بهت میگم شاید بهت بربخوره و ناراحت شی ولی دوستانه بهت میگم هیچ وقت همچین کاری نکن ممکنه خیلی بد برات تموم شه همسایه ما از تو کان دوم با سرنگ ریخته بود و باردار شد و شوهرش شوکه شد که محاله من مطمینم جلوگیری کردم و این بچه از من نیست و اخر سر کارشون به ازمایش دی ان ای و... و طلاق کشیده شد عزیزم