2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو گول بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 39 پست
برای بچه؟ دختر دایی منم گولش زد🤣🤣🤣الان جون باباهه به دخملش وصله.نمیشه بهش:بگیم بالا چشش ابروعه

چطور گول زد

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان .خوب پس تحت نظر دکتر رابطه داشته باش قرص بخور از این تحریک کننده تخمدان و محکم کاری کن ...

اقدام نمیکنه شوهرم همش میگه تا چندسال دیگه نه

احتمالش با تنبلی تخمدان صفر درصده .الکی بگو قرص میخورم قرص جلوگیری

نه با قرص نه با کاندوم باهیچی گول نمیخوره خودشو اون تو تخلیه نمیکنه یه دقیقه به اتزال موتده میکشه بیرون

بخاطر اینه ها میگن اقایونم نیان سایت زنونه همه دوز و کلک ها رو بلد میشن😂 باید قبل ازدواج یه تست نی نی سایتی بگیرن چون مرد نی نی سایتی خطر ناکه بنظرم😆

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
میخوام اسپرمی که رو بدنم خالی میکنه رو بریزم با دست تو واژن.تو سایتا هم خوندم که احتمال بارداری هس

دختر دایی منم با ک..ا ...ن .. بودن .اونجوری گولش زد .بار اول گرفت

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

اصلا این کارو نکن صدمه جدی به رابطتون و اعتمادتون میزنه

من بچه نمیخوام اما همسرم خیلی اصرار داره، تصور که میکنم اگه یه موقع همچین کاری با من بکنه و بخواد گولم بزنه هم بچه رو سقط میکنم و هم ازش جدا میشم. هیچ وقت نمی بخشمش

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
چرا نمیخواد؟

میترسه به نطر خودم.ولی خودش شرایط اقتصادی رو بهونه کرده انگار میخواد چندسال بعد همه چی مفتی شه یا یه گونی پول براش برسه

میخوام اسپرمی که رو بدنم خالی میکنه رو بریزم با دست تو واژن.تو سایتا هم خوندم که احتمال بارداری هس

باسرنگ بریزتوی رحمت احتمالش بیشترمیشه

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
اصلا این کارو نکن صدمه جدی به رابطتون و اعتمادتون میزنه من بچه نمیخوام اما همسرم خیلی اصرار داره، ت ...

نه شوهر من اگه تو عمل انجام شده قرار بگیره دیگه میپدیره

باسرنگ بریزتوی رحمت احتمالش بیشترمیشه

اخهتو شرایطی که اون خودشو تخلیه کرده و دستمال داده بهم و خودش رفته دستشویی من سرنگ از کجا بیارم یا بخوام اون تو بزنم

اگه میتونی کاندومارو سوراخـ کن یایه باربرو دکتر بگو دکتر مطمئنم کرده که بچه دارنمیشم باخیال راحت داخل خالی کن یه جوری خیالشوجمع کن ان شالله حامله میشی 

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹