2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو گول بزنم

1479 بازدید | 39 پست

خودم میدونم کارم درست نیس وشایدم بی فایده ولی بعد از 6سال خسته شدم.لطفا حالمو درک کنید

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوري 🙄🙄

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

بعداز 6سال که با حواس جمعیه کامل رابطه داشتیم و جلوگیری طبیعی یک سالم هس که قرص خوردم.و با شرایط pcoو ذخیره تخمدانی کم همش شوهرم میگه بچه نمیخوام حالا حالا ولی پس من چی

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله

برای بچه؟ دختر دایی منم گولش زد🤣🤣🤣الان جون باباهه به دخملش وصله.نمیشه بهش:بگیم بالا چشش ابروعه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)