2777
2789
عنوان

از در امد اینترنتی چی میدونید

64 بازدید | 8 پست

کسی تجربه ش رو داشته؟؟؟من خوندم که میشه روزی دویست سیصد تومن درامد داشت..کسی از صحتش خبرداره؟؟؟؟؟؟؟

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

چه زمینه ای؟ طیف کارای اینترنتی خیلی زیاده و زمان و حوصله باید صرفش کنی مث کارای دیگه

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زمینه ای؟ طیف کارای اینترنتی خیلی زیاده و زمان و حوصله باید صرفش کنی مث کارای دیگه

پکیج اموزش درامد از اینترنت توی سایتی دیدم که نوشته بود حتی افراد مبتدی هم میتونن فقط از طریق گوشی همراهشون درامد کسب کنن..جالب بود برام قیمتش ۵۰تومن هس نمیدونم خریداری کنم یانه ..فقط اموزش میده چیز دیگه ای توش نیس

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
با کامپیوتر قصد درامد داری یا گوشی موبایل؟

با موبایل و کامپیوتر فرقی نداره