2777
2789
عنوان

دور سر پسرم بزرگه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 40 پست

نوه عموی همسرم بدنیا اومد سرش خیلی بزرگ بود که اصلا نمیشد بغلش کرد الان ماشالاش باشه بزرگ شده و نازوخوشکل میگفتندمثل باباشه کوچیک بوده سرش بزرگ بوده و هرچی بزرگترمیشده سرش متناسب بدنش میشده.نگران نباش عزیزم.اگه بچت گریه میکنه جلوی گریشو نگیر.گریه بچه آب دور مغز بچه که مربوط به جنینی هستش رو خشک میکنه.برای سلامتیش صلوات فرستادم

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

وای من عاشق کله گندگی بچه هام ..اصلا نگران نباش وقتی تو سونو هم گفتن چیزی نیست حل میشه به نظر دکترت اهل استرس دادنه ..عوضش کن ..ادم خودش بعد از زایمان هورموناش بهم ریخته و مستعده برای استرس و افسردگی چون من خودم تو این دوران هستم خوب درکت میکنم باید یه دکتری باشه که آرامش بده

اصصصصصلا دیر نشده برا گردن گرفتن

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا اینم کله گنده خخخخ استارتر اصلا ناراحت نباش،این پسرم خیلی سرش بزرگ بود ،بدجور،ببینش چه اندازست ...

ماشالا خدا حفظش کنه 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

همه چیش نرماله ها میخنده آااا غغغ و ازاین صداها هم درمیاره ازخودش.ولی گردنشو هنوز نمیتونه نگه داره 

سر داداشمم بزرگه ولی پسرمن آب دور سرشه و اینا نگرانم میکنه

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

بچم خیلی مظلومه بخدا.اذیتم که نمیکنه فقط هرازگاهی نق میزنه ازدیروزم گریه میکنه

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

قربونتون برم

شما رو قسم به حق مظلومیت حضرت علی اصغر برا پسرم دعاکنین خداخودش سالم نگهش داره و نزاره غصشوبخورم

بیا اینم کله گنده خخخخ استارتر اصلا ناراحت نباش،این پسرم خیلی سرش بزرگ بود ،بدجور،ببینش چه اندازست ...

قربونش برم من حداحفظش کمه خدااا همه ی  بچهارو حفظ کنه نزاره هیچ مادری غصه ی بچشو بخوره

قربونش برم من حداحفظش کمه خدااا همه ی  بچهارو حفظ کنه نزاره هیچ مادری غصه ی بچشو بخوره

سلام خواهش میکنم بیا بگو پسرت چی شد

یه مادر داغونم خواهش میکنم برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید😞