2777
2789
عنوان

دور سر پسرم بزرگه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 40 پست

دور سرش دنیا ک اومد چقدر بود؟ عر ماه دو تا سه سانت باید اضافه کنه

گردن دیگه سه تا 4 ماهگی میگیرن الان زوده

گردن گوسفند درست کن بخور.بهش شیر بده

مرغ یا جوجه خروس محلی پیدا کن بخر درست کن روزی ی تیکش با برنج بخور(باید مزغ تو زودپز بپزی دیر پز هستن)

خدا کمکت کنه عزیز دلم هیدروسفال یعنی سر بزرگ که اب داره ،ببر فوق تخصص مغز واعصاب لطفا تاکوچیکه برس بهش شاید عمل داشته باشه ،خیلی واست ناراحت شدم بچه اولته ،من خودم بچه مریض دارم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما ببرش مغز و اعصاب اطفال چکاب کن خیالت راحت بشه دکتر محولاتیو من پیشنهاد میکنم مطبش تو خیابون شریعتیه خواستی آدرس میدم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

منم خواستم اینو بگم، وراثت  خیلی مهمه، شاید به پدر یا دایی یا عمو چیزی برده، دکترا همیشه به بدترین حالت فکر میکنن، ربطی نداره بچتو مقایسه کنی با بچاپه های دیگه.

من دخترم دندون تا ۱ سالگی نداشت، تولدش قشنگ حرف میزنه اما دندون نداره تو ۱۵ ماهگی دندون در اورد، به خودم رفته، حالا بیخود میبردمش دکتر به خودم استرس میدادم، یکم ریلکس تر باش عزیزم 

سر شوهرت و پدر شوهرت بزرگ نی؟ ب جاری منم همیجور گفته بودن انق ناراحت بود بعدش همه بش گفتن ارثیه خدا ...

آره دقیقا

پسر منم اینطور بود ،بهداشت خیلی ترسوندمون

دکتر مغز و اعصاب بردیمش گفت ارثیه،کله باباش هم گندست خخخ

الان کلاس چهارمی و فوق‌العاده باهوش

اللهم عجل لولیک الفرج

امکان داره ارثی باشه دور سر دختر من کمه اولش خیلی نگران بودم ولی تو.نت دیدم میتونه ارثی باشه الان سه ماهشه دور سرش 39 هست تو.سه ماه باید 6 سانت رشد میکرد ولی فقط 4 سانت رشد کرده ولی خداروشکر خوبه همه چیزش از بدو.تولد هم دخترم هم پسرم گردن گرفتن

ولی دخترم الان که سه ماهشه گردنش سفت تر شده و قشنگ نگه میداره 

گوشت گردن میگن واسه گردن گرفتن خوبه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...