سلام خانوما لطفا هرکی تجربه و اطلاعاتی داره بهم بگه.دیروز پسرمو که ۷۰ روزشه برده بودم دکتر برای چکاب و نفخش..بعد دور سرشو اندازه گرفت گف ۴۲سانت و ازحد معمول بزرگتره یه سونوی مغز نوشت که انجام دادن گفتن آب دور سرش هست و تایکسالگی حل میشه باید هرماه کنترل شه هیدروسفالی یاتوده ای تومغزش نیس خداروشکر . ولی دکترشم گفت گردنش اونطور که باید سفت شه نشده.خیلییییی نگرانم اگه کسی تجربه داره بگه
خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت
خدا کمکت کنه عزیز دلم هیدروسفال یعنی سر بزرگ که اب داره ،ببر فوق تخصص مغز واعصاب لطفا تاکوچیکه برس بهش شاید عمل داشته باشه ،خیلی واست ناراحت شدم بچه اولته ،من خودم بچه مریض دارم
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خواستم اینو بگم، وراثت خیلی مهمه، شاید به پدر یا دایی یا عمو چیزی برده، دکترا همیشه به بدترین حالت فکر میکنن، ربطی نداره بچتو مقایسه کنی با بچاپه های دیگه.
من دخترم دندون تا ۱ سالگی نداشت، تولدش قشنگ حرف میزنه اما دندون نداره تو ۱۵ ماهگی دندون در اورد، به خودم رفته، حالا بیخود میبردمش دکتر به خودم استرس میدادم، یکم ریلکس تر باش عزیزم
امکان داره ارثی باشه دور سر دختر من کمه اولش خیلی نگران بودم ولی تو.نت دیدم میتونه ارثی باشه الان سه ماهشه دور سرش 39 هست تو.سه ماه باید 6 سانت رشد میکرد ولی فقط 4 سانت رشد کرده ولی خداروشکر خوبه همه چیزش از بدو.تولد هم دخترم هم پسرم گردن گرفتن
ولی دخترم الان که سه ماهشه گردنش سفت تر شده و قشنگ نگه میداره
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .