2777
2789
عنوان

دور سر پسرم بزرگه😢

1881 بازدید | 40 پست

سلام خانوما لطفا هرکی تجربه و اطلاعاتی داره بهم بگه.دیروز پسرمو که ۷۰ روزشه برده بودم دکتر برای چکاب و نفخش..بعد دور سرشو اندازه گرفت گف ۴۲سانت و ازحد معمول بزرگتره یه سونوی مغز نوشت که انجام دادن گفتن آب دور سرش هست و تایکسالگی حل میشه باید هرماه کنترل شه هیدروسفالی یاتوده ای تومغزش نیس خداروشکر . ولی دکترشم گفت گردنش اونطور که باید سفت شه نشده.خیلییییی نگرانم اگه کسی تجربه داره بگه ‌

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

شماها بچهاتون چند ماهگی گردن گرفتن؟چیکاکنم گردن بچم سفت شه چی بخورم که شیرم مقوی باشه .ازدیروز گریه میکردم حالا امیدم به خداست خودش به حق صاحب اسم پسرم حضرت ابالفضل کمکم‌کنه.

خدایا مرسی که صدای قلب نی نیمو بهم هدیه دادی خودت حفظش کن خدای مهربونم❤😙الهی شکرت

سر شوهرت و پدر شوهرت بزرگ نی؟

ب جاری منم همیجور گفته بودن انق ناراحت بود بعدش همه بش گفتن ارثیه خداروشکر بچش 4 سالشه مشکلی نداره 

ارثی بود 

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردن بین ۲ تا ۵ ماه سفت میشه 

همون اصطلاح گردن گرفتن

یه نصیحت برا چکاب سر وقت خودش ببر نه زودتر یا دیرتر

۷۰ روز چکاب نمی برن

پایان دوماهگی 

چهار ماهگی 

شش ماهگی

یکسالگی

من خودم دور سر بچه رو چک میکردم با وزن و قد 

میدیدم وسط ماه یهو رشدشو کرده  بود تا آخر ماه همون می موند 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

والا دختر من 4 ماهگی گردن گرفت

چه توقعاتی داشته دکترت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم بسپارش به خدا

من پسرمو میگفتن که.ممکنه گردن نگیره

راه نره

ولی همه چیش خوبه خداروشکر

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

عزیزم به نظرت زود نیست واسه گردن گرفتن پسر گلت؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

باور کن هیچی نیست بچه خواهرم وقتی توشکمش بود گفته بودن هیدروسفالی فلان باید صدرصد سقط بشه ولی یه جای دیگه سونو مغزی گرفتن خداروشکر سالم بود الانم ۱۹روزشهبه خدا توکل کن بعضی بچه ها ارثی سرشون بزرگه مثل بچه های جاریم همشونم سالمن 

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

ببین بعضی دکترا عادت دارن استرس الکی بدن به مراجعینشون. پسر منم میبردمش بهداشت میگفتن دور سرش بزرگتر از نرماله، به دکترش گفتم با خنده گفت خوبه که، جزو آدمای کله گنده میشه، بعد هم گفت با هر حرفی خودتو نگران نکن، هیچی نیست. خیلی هم شرایطش عالیه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب