2777
2789

من دخترمو گذاشتم پیش ۱ 

دوست داره 

بچع ها خوبه یا نه خسته میشه ؟

کیا راضی بودن مزایاشو بگید ؟

اینم بگم دختر من اصلا گوشه گیر اینا نیست روابط اجتماعی ودوست یابیشم خیلی خوبه 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

۱ چیه؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش 2گزاشتم

خیلی دلم واسه تنگ شده😊😊عشقم من 1نزاشتم دوست داشتم بیشتر پیش خودم باشه

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

صددرصد اونایی که میرن جلوتر از  اونایی ان که نمیرن 

مهارت هایی مثل سرعت انتقال، گوش دادن، دستور پذیری و‌... 

به هر حال تمرین میشه برای مدرسه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

چرا باید خسته بشه

همه جای دنیا از ۳ سالگی می زارن مهد

از ۵ سالگی هم مدرسه شروع میشه

بچه ها بیشتر از بزرگسالان انرژی دارن و باید این انرژی در مسیر درست هدایت بشه

تو خونه بمونه چیکار میکنه؟ یا tv یا تبلت، نهایتا پارک

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

چرا بد باشه؟

روانشناس ها میگن حتی اگه تو خونه هستین بچه ها از 3 4سال برن مهد توی اجتماع

تنها تو خونه چی یاد میگیره

بیرون روابط اجتمعای رو یاد میگیره

درس و و چیزهای اینطوری اهمیت نداره

اما روابط با دیگران خیلی مهمه

بستگی داره دختر من دوست داره خیلی خسته هم نمیشه ولی اگه مربیشون خوب نباشه یا مهد رو دوست نداشته با ...

دوست داره دخترم 

یکیم به خاطر اینکه صبح ها خیلی دیر بلند میشد از خواب 

گفتم بفرستمش تا منظم تر بشه میخواد بره مدرسه سختش نباشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
چیزخاصی یادنمیگیرن برای سرگرمی خوبه

مهم نیست 

همین که با بچه ها باشه خیلی چیزا رو یاد میگیره تا من اونو تو خونه بهش بگم