2777
2789

سلام . 

بابای من سرطان روده داره 

دکتر گفته بعد عمل باید کیسه مدفوع یا همون استومی بذاره . ( یعنی از کنار پهلو مدفوع خارج میشه )

من این موضوع و میدونم ، هنوز چیزی به بابام نگفتم 

میخواستم بدونم کسی تو فامیل ، خانواده ،دوست ، آشنا ، همچین تجربه ای داشته ؟

الآن حال مریضتون چطوره ؟ (این برام واقعا مهمه بدونم )

مریضتون راحت این موضوع رو پذیرفت ؟ 

چطوری به بابام بگم ؟

لطفا کمکم کنید 🙏

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بله یک عدد فامیل نزدیک حدود ۱۵سال پیش رفت آلمان برای همین کار الانم زنده ان و در اوج سلامتی😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله یک عدد فامیل نزدیک حدود ۱۵سال پیش رفت آلمان برای همین کار الانم زنده ان و در اوج سلامتی😊

خدا رو شکر که سلامتن 

من چجوری این موضوع و به بابام بگم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خدا رو شکر که سلامتن  من چجوری این موضوع و به بابام بگم

به نظرم بچه که نیستن عادی خودتون بگین یا از پزشک کمک بخواین

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
بله داشتیم کنار اومده و دارن زندگی عادی میکنند اصلا از زیر لباس معلوم نیست

خدا رو شکر 

به نظرم بچه که نیستن عادی خودتون بگین یا از پزشک کمک بخواین

بله بابام بچه نیست 

اما یهو به یکی بگن باید کیسه مدفوع بذاری ، خودشو می بازه

بله بابام بچه نیست  اما یهو به یکی بگن باید کیسه مدفوع بذاری ، خودشو می بازه

نه اصلا چیزی برای باخت نیست عزیزم همین که سالم باشن و پیش شما خیلی خوب و حتما ایشون راحت می پذیرن 

بله همیشه

برای این پرسیدم، چون پدرشوهر من داشتن این مشکلاتو، ولی کیسه رو موقتی داشتن، الانم سالم و سرحال هستن ماشالا. می‌دونم سخته، ولی خدا رو شکر باز یه راهیه که سایه‌شون رو سر شما و خانواده بمونه، خدا بهشون سلامتی بده انشاءالله

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه اصلا چیزی برای باخت نیست عزیزم همین که سالم باشن و پیش شما خیلی خوب و حتما ایشون راحت می پذیرن&nb ...

به خدا منم راضی به همینم 

بابام سایه اش بالا سر ما باشه ، سلامت باشه 

سری قبل که من با بابام پیش دکتر نرفته بودم ، دکتر به خود بابام گفت باید کیسه بذاره ، یه آزمایش هم براش نوشت گفت تا اینو نبینم ، نمیتونم نظر قطعی بدم 

بابام اومد خونه چشماش قرمز ،یه لایه اشک تو چشمش ، دلم کباب شد 

ما هم دلداری دادیم که دکتر آخرین مرحله رو گفته ، ان شاءالله عمل میکنی خوب میشی ، کار به اونجا نمیرسه 

سری بعدش ، یعنی شنبه ، من با بابام رفتم ، دکتر آزمایشو دید گفت اول شیمی درمانی بعد عمل 

وقتی داشتیم میرفتیم بیرون به من اشاره کرد ، من موندم 

گفت بابات باید کیسه مدفوع بذاره ، گفتم همیشه ؟ 

گفت آره . گفتم دکتر راهی نیست؟ گفت نه 

گفتم اگه نذاره چی میشه ؟ گفت کشنده است 😢

عزیزم پدرمن استومی برای مثانش گذاشت واقعا بیشترازبیماری این مورد بهش ضربه زدعزیزم اگه درمرد بیماریشون اگاهن کنارش اروم ارم امادش کنید واز ی مشاور کمک بگیرید و اینکه متاسفانه هجده ماه توبخش اورولوژی بیمارستان هاشمی نژاد باچشمم دیدم که چ عوارضی هست وقراره چ روزایی پیش بیاد قوی باشید وسعی کنید روحیشو حفظ کنید

برای این پرسیدم، چون پدرشوهر من داشتن این مشکلاتو، ولی کیسه رو موقتی داشتن، الانم سالم و سرحال هستن ...

ممنونم عزیزم 

منم راضی ام بابام فقط سایه اش بالا سر ما باشه 

بتونه رو پای خودش واسته 

فقط یه سوال ؟ 

موقع دفع بو هم میداد ؟ و صدای دفع هم میومد ؟

یا کیسه مدفوع طوری طراحی شده که این مشکلات نباشه ؟