2777
2789
عنوان

دلخوری من از شوهرم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 54 پست

[QUOTE=105769330]وقتی تنها میشن هزار جور فکر ناجور میکنم،واسه همین نمیتونم ی لحظه هم تنهاشون بذارم...  دو سال پ ...[

همیشه خوب بودنم خوب نیس یه وقتایی باید جلو کار اشتباه شوهرت وایسی و از خودت اقتدار نشون بدی وقتی دیدی تا اون وقت صبح بیدارن یه اخم به زنه میکردی حساب کاردستش بیاد به شوهرتم میفهموندی ک ناراحتی نه اینکه بی تفاوت باشی

این احتمال هم هست که شاید با دوستش حس رقابت داره میخواد بهش نشون بده که من اینکارو کردم اون کارو کرد ...

نمیدونم والا آخه شوهرم از دوستش سرتره،چ رقابتی؟؟؟؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب چرا رفتی بخابی نمیتونستی تحمل کنی یشب دیر بخابی..چ جور تونستی شوهرتو با اون زنه تنها بزاری

میخواستم بیدار باشم ولی از بی خوابی بیهوش شدم اصلا نفهمیدم کی خوابم برده، شوهرم منو برده تو اتاق گذاشته باز خودش برگشته😐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
نمیدونم والا آخه شوهرم از دوستش سرتره،چ رقابتی؟؟؟؟ 

وقتی یه بار خوش اخلاق بود و حالش خوب بود بهش بگو من خیلی بهت اعتماد دارم میدونم ک عاشق زن و بچه و زندگیتی ولی راستش ناراحت میشم وقتی میبینم خیلی راحت و صمیمی با زنه برخورد میکنی و فک میکنم شوهرشم خوشش نیاد وگرنه که من به اندازه ی چشام بهت اعتماد دارم فعلا ب روش نیار تا ببین چجور میشه اگه بازم ادامه داشت باید محکمتر برخورد کن

خوب تو میبینی اینا نشستن چرا خوابیدی😣 موقعیتو بسنج طرفم بسنج من نمیدونم چطور آدمیه یا اینکه شوهرت ...

اوه،نمیدونی چ آدمیه به من میگه بیا موهاتو شوهرم رنگ کنه!!!

بعدشم خودش گفته ک با شوهرش زیاد دعوا داره، شوهرشم از وضعیت زنش ناراحته ولی کو گوش شنوا... 

این بعد از زایمانش افسردگی گرفت تا از رفتار های ک ناراحتم میکرد پیش شوهرم میگفتمهمش میگفت دست خودش نیس و طرف اونو میگرفت،ولی من بعد از زایمانم دارم بهش میگم فکر کنم افسردگی گرفتم اصلا محل.... بهم نمیکنه انگار ک واسش مهم نیس،دیگ کلافه شدم از زندگی و شوهرم آدمای اطرافم.... 

[QUOTE=105769330]وقتی تنها میشن هزار جور فکر ناجور میکنم،واسه همین نمیتونم ی لحظه هم تنهاشون بذارم.. ...

هی خواهر همچین حرف میزنه ک اون آدم خوبه و طلبکارم میشه تازه،بخدا خوب زبونی داره شوهرم آدم پشیمون میشه از حرف زدنش.... 

وقتی یه بار خوش اخلاق بود و حالش خوب بود بهش بگو من خیلی بهت اعتماد دارم میدونم ک عاشق زن و بچه و زن ...

الان باهم دعوامون شد،ب جای این ک بیاد از دلم در بیاره و آرومم کنه حتی اگ حق با اون باشه وایستاد تو روم... گاهی وقتا میگم کاش بمیرم و خودمو بکشم ولی دلم فقط فقط ب حال دخترم میسوزه

به نظر من شوهرت تقصیری نداره تو وجودش یه حسی هست دوست داره خودشو به خودت و به بقیه ثابت کنه و نشون بده که یعنی میتونه هر چی بخوای برات تهیه کنه و اینا کاراشو به رخ دیگران بکشه شما هم زیاد سخت نگیر و خوش بگذرون تو زندگیت

الان باهم دعوامون شد،ب جای این ک بیاد از دلم در بیاره و آرومم کنه حتی اگ حق با اون باشه وایستاد تو ر ...

رفتار شوهرت با اون زن خطرناکه. خیلیا رو دیدم که با زن دوستشون...

اگه به زندگیت علاقه داری هر چه زودتر کاری کن رابطه تون با اون خانواده قطع بشه. البته هر کاری می کنی غیر مستقیم باشه. مگه زن نیستی؟ همه خانوما هزار جور نقشه ماهرانه بلدن. با گریه کاری درست نمی شه. اعتماد به نفستو ببر بالا

استارتر من فکر میکنم، شما از اونور بوم افتادی، دیگه زیادی به شوهرت بها دادی، تشکر کردی، اینجوری شده. یه کم هم بد باش.

در مورد اینکه با اون خانومه خوبه و به تو بها نمیده، بهش بگو فلانی برای بقیه بیشتر از خانومش و بچه اش ارزش قائله، چند تا مثال از کارای خودش رو بگو مثلا. بعد بگو عه، منو ببین، تو هم که همین کارو کردی ...

در کل خیلی بی سیاستی 

رفتار شوهرت با اون زن خطرناکه. خیلیا رو دیدم که با زن دوستشون... اگه به زندگیت علاقه داری هر چه زود ...

التماسش کردم ب پاش افتادم خواهش کردم گریه کردم از اینجور داستانا تعریف کردم ولی فایده نداره،برگشته بهم میگه اگ ۵۰ سالم قطع رابطه کنیم یه روزی میرم در خونشون،خب چی بگم بهش،لجباز و یه دندس... 

استارتر من فکر میکنم، شما از اونور بوم افتادی، دیگه زیادی به شوهرت بها دادی، تشکر کردی، اینجوری شده. ...

بحث سیاست نیس موضوع اینه حرف کسی رو گوش نمیده حتی باباش،مجبور شدم با پدرشوهرمم گفتم،ولی حرف خودشه دلیل مثلا قانع کننده میگه،گاهی وقتا میگم ولش کن ب من چ مگه فقط زندگی منه خسته شدم بازم دلم نمیاد باز میریزم تو خودم و.... 

عزیزم التماس چیه؟؟؟ چرا التماس و خواهش؟ تو هم مثل خودش باش

باورت میشه یه چند باری خواستم منم مثل خودش با دوستاش شوخی کنم،ولی هر بار خجالت کشیدم از خودم،نمیدونم خرم یا عاقل ک مثل خودش رفتار نمیکنم

باورت میشه یه چند باری خواستم منم مثل خودش با دوستاش شوخی کنم،ولی هر بار خجالت کشیدم از خودم،نمیدونم ...

ناتوانیتو پای عقل نزار. نه کمتر، نه بیشتر مثل خودش رفتار کن

یا این کارشو که با زن دوستش اینجوریه بزن تو روش. بگو شوهرش میدونه شما مثلا اینجوری هستین. اگه به نظرش رفتار خودشو و اون خانوم مشکلی نداشت، بگو منم میخوام اینجوری باشم. یا دفعه دیگه داشت کاراشو به رخ می کشید همونجا ضایعش کن. البته تابلو نکن، مثلا پز لباسشویی میداد بگو بابات جدی می گفت دست دو خریدی؟؟؟

یا بگو مردم با زنشون سفر خارج میرن یا فلان کارو میکنن ما هنوز درگیر لباسشویی هستیم، جلو مردم نگو، تو دلشون مسخره ات میکنن