2777
2789
عنوان

دلخوری من از شوهرم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 54 پست
عزیزم ب نظر من همه چی بستگی به طرف داره هر آدمی یه اندازه ظرفیت داره یکی تا ازش تعریف میکنی جنبشو ند ...

منم در مورد مشکل ایشون گفتم... به نظر میاد از اون دسته باشن.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

همین دوشب پیش ک ماشین لباسشویی خریده ب من میگه 11میلیون شده بعد دیشب پدرشوهرم میگه دست دومه و ۴ میلیون شده،خیلی ناراحت شدم اصلا همینجوری هست همیشه قیمتا رو به من بالاتر از قیمت اصلیش میگه،مثلا میگه داروهات شده ۲۰۰ تومان بعد فاکتورش رو میبینم شده۹۹ تومان زیاد دیگ حرفاشو باور نمیکنم

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم‌چند روزه قهرم...انقققد راحتتتم 

آخه بدبختی اینجاست نمیتونم قهر کنم باهاش

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

بچه رو از صبح تا شب،شب تا صبح دارم من نگش میدارم اونوقت دیشب ب پدرشوهرم میگه تا صبح بیدارم بچه نگه میدارم در صورتی ک وقتی میاد خونه میخوابه😭

همش دوس داره بگه من خوبم من همه کارارو میکنم، با اینکه کوچیکترین کاری انجام بده ازش اینقد تشکر میکنم و هواشو دارم نمیدونم دیگ بخدا

سلام به نظر من یه کمبودی داره از طرف تو اینکارو میکنه میخواد خودشو ثابت کنه شاید احساس میکنه اگه جلو ...

باور کنید انجام میدم حتی بیشتر از اون چیزی ک فکرشو بکنید،آخه بیشتر پیش اون خانوم میگه، اگ پیش فامیلای خودش بگه میگم میخواد ثابت کنه ک مرد شده و از پس همه چی بر میاد،بخدا اگ کسی جلو من بهش حتی ب شوخی بی احترامی بکنه سریع پشت شوهرم در میام هواشو دارم ولی اون..... 

ببخشید من شارژ باتری شده ۵%باید بزنم ب شارژ بعدا میام... 

وقتی جلو خانوم دوست حرف میزنه یا چیزی براشون میخره ببین زن دوستش چطور برخورد میکنه که خوشش میاد پیش ...

سبک برخورد میکنه اون خانوم 

منم در مورد مشکل ایشون گفتم... به نظر میاد از اون دسته باشن.

نمیدونم چند پیشم پدرشوهرم گفت بهش تو از اونایی ک همه چی رو گنده میکنی 

وقتی تنها میشن هزار جور فکر ناجور میکنم،واسه همین نمیتونم ی لحظه هم تنهاشون بذارم... 

دو سال پیش ما چهار نفر(من شوهرم دوستش خانومش) دورهم بودیم دوست شوهرم خوابید منم خوابیدم ولی این دوتا، تا ۶ صبح بیدار بودن و با هم حرف میزدن خوب خدایی زشت نیس شما بخوابید شوهرتون با ی زن نامحرم ک اصلا اصلا پوشش مناسبی نداره بیدار باشه و حرف بزنن،هم من بیدار شدم بلافاصله این دوتا برن بخوابن ب شوهرم میگم بیدار باش باهم حرف بزنیم من خوابم نمیاد میگه خستم،گاهی وقتا فکر میکنم منو دوس نداره بخدا الان دارم با چشم گریون مینویسم و بچمم بغلمه خسته شدم از این رفتاراش... 😭

باشه عزیزم برو اول اینکه هروقت تنهابودی دورکعت نماز حاجت بخون دلتو بشکن گریه کن و از خدا بخواه ک کمکت کنه و خانواده ی دوست شوهرت از چشمش بیافتن جوری ک خودش دلش نخواد رفت وآمد کنه دوم اینکه سعی کن به دلت شک راه ندی چون مثل خوره میافته تو وجود ادم و داغونت میکنه اعتماد ب نفس داشته باش تو از اون زن هیییییچییییی کم ندای اگه تو ب خاطر خدا مثل اون شل حجاب نیستی پس مطمئن باش خدام هوای توروداره سعی کن غیر مستقیم گاهی اوقات از خودت تعریف کنی مثلا اینکه رفتم آرایشگاه خانومه گفته چه موهای خوشگلی داره یا چه....خوشگلی داری هر وقت اونا میان به بهانه ی اینکه دلم یا سرم درد میکنه بگو  بریم تو اتاق بشینیم راحت باشیم یا بریم آشپزخونه حرفای خصوصی بزنیم مردا نشنون البته نه اینکه واقعا خصوصی حالا یه چیز جور میکنی سر بحث و باز میکنی یه علامتی بین خودتو شوهرت بزار که اگه جایی بودید و دوروبرتون شلوغ بود هر وقت اون علامتو دادم معنیش اینه یادت نره عاشقتم یادوس داشتم تو بغلت بودم وهرچیز دیگه ...

جلوشوهرتم از اون زن نه تعریف کن نه بدیشو بگو اصلا حرف ننداز و به دلت بد راه نده ببین اون زن چطور جواب میده اگه با ناز و عشوه میگه توهم تو خونه اونجوری باهاش حرف بزن همیشه به یه اندازه بهش محبت نکن کم و زیادش کن شیطنت کن تنوع تو تو رفتار وظاهرزیاد کن هر بار یه جور ارایش کن یه یکنواخت نباش و اینکه من نمیدونم مشکلت با خانوادت چی بوده ولی کاش قطع رابطه نمیکردی ک فک نکنه تو بی کسی و هیچ کس و نداری ولی رابطتتونو کم میکردی کلا قطع نمیشد ولی اون دو رکعت نمازو حتما بخون من خودم تجربه کردم معجزه میکنه عزیزم 

اعتماد ب نفستم ببر بالا 😚😚

وقتی تنها میشن هزار جور فکر ناجور میکنم،واسه همین نمیتونم ی لحظه هم تنهاشون بذارم...  دو سال پ ...

وا خب چرا رفتی بخابی نمیتونستی تحمل کنی یشب دیر بخابی..چ جور تونستی شوهرتو با اون زنه تنها بزاری

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
وقتی تنها میشن هزار جور فکر ناجور میکنم،واسه همین نمیتونم ی لحظه هم تنهاشون بذارم...  دو سال پ ...

خوب تو میبینی اینا نشستن چرا خوابیدی😣

موقعیتو بسنج طرفم بسنج من نمیدونم چطور آدمیه یا اینکه شوهرت چه برخوردی میکنه ولی اگه میدونی به صلاحه دوستانه به زنه بگو راستش دوس دارم جلو شوهرم یکم سنگین تر رفتار کنی همونطور ک من جلو شوهر تو سنگین رفتار میکنم درسته شوهم تورو مثل خواهرش میدونه همونطور ک شوهر توهم مثل برادرمه ماباهم دوستیم پس خواهشا  مثل دوتا دوست این حرف بینمون بمونه