2777
2789
عنوان

من اشتباه میکنم؟؟؟؟اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر شماست

مردا به این چیزا اهمیت نمیدن اصلا یادشون نمی مونه 

شما هم با این گیر دادناتون همه چی رو خراب میکنی و طرفتو دلسرد میکنی 

‏ینی گیرت بیارم،هی ببوسمت،هی ببوسمت
چرا اخه؟؟ تازه من یه شهر دیگم تا گفت دارم برمیگردم‌گفت فردا با قطار ۵ صب برمیگردم. انقده ذوق زده ب ...

وقت و موقع تو نمیدونی 

داره میگه ماشینم خراب شده دستم سوخته تو فاز گرفتی 

میزاشتی وقتی اومد پیشت گلایه میکردی

هر حرفی جایی داره

خیلی لیلی به لالاش میذاری گیر میدی

مردارو نباید زیاد محل داد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
تقصیری نداری ولی درکش کن پاپیچش نشو بهش ن زنگ بزن ن پیاک بده تا خودش پیگیرت شه بعد ک باهات تماس گرف ...

اخه من اینجوری دوست ندارم.

اون دعوام که میکنه البته از نظر اون من همیشه دعوا درست میکنم الکی الکی.

حالا بحثم کنیم اون روز بعد یا بعد چند دقیقه با کلی انرژی وقوربون صدقه برمیگرده انگار ن انگار جیزی شده.

مثلا بعد این برام کلی مطلب علمی فرستاده 😐

خومن ناراحتم نمیتونم اوکی رفتار کنم سیستمم اجازه نمیده.

بهشم میگم میگه نمیخوام طول بدیم دعوارو .

من دوست دارم نمیخوام ناراحت باشیم از هم.

بنظرم مشکل از شماست چونکه اولا در نظر بگیرید که ما خانومیم و اون اقا روحیات فرق داره من میدونم این ناراحتیتم از روی دلتنگی و شماهم خیلی گیرمیدین رو ی چیزی گفت ک میکم حالا موضوع اونقدر مهمی هم نبود فوقش بعدش پیام میداد تو راه دارم میام وقتی میگه هم خستم و ماشین خراب شد شما دیگه خودتون باید درک کنید زود خداحافظی کنید ماخانوما تو همچین مواقعی انگار دوست داریم زنگ بزنیم خبر بدیم وای این اتفاق افتاد برام و ... تازه چقدر خوشحال میشیم ک اون هی پرس میکنه ولی اقایون دقیقا براشون تو همچین حالتی حس مزاحم بودن داریم تفاوت هارو درک کن و بهشون احترام بزار و بحث نکن روی ی موضوع

تقصیر شماست مردا به این چیزا اهمیت نمیدن اصلا یادشون نمی مونه  شما هم با این گیر دادناتون همه ...

اخه من اهمیت میدم.

بعضی وقتا فکر میکنم کاملابرعکس همیم .بهتره تمومش کنیم ولی اون اصلا اعتقادی به این موضوع نداره تصلا نمیزاره به جدایی برسه.

خودمم دوسش دارم من خیلی عصبیم ولی برا اولسن بار درکنارش خیلی ارومم اصلا ن فحش میدم ن چیزی در صورتی که فحش میدادم در حد چییی.