2777
2789
عنوان

من اشتباه میکنم؟؟؟؟اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 49 پست
اخه من اینجوری دوست ندارم. اون دعوام که میکنه البته از نظر اون من همیشه دعوا درست میکنم الکی الکی. ...

منو همسرم امشب سره یچیزه چرت بحث‌ کردیم همسرم کاری رو کرد ک من دوس نداشتم و فقط تذکر دادم و همسرم کلی دادو بیداد کرد من شروع کردم ب لرزیدن و فقط بغض کردم هیچی نگفتم بعد خودش پشیمون شد منم فقط با آرامش بهش گفتم من اگه حرفی میزنم واسه خودته واسه ارزش خودته و همسرمم گفت حق با توئه 

بخدا همه یجور مشکل دارن هرکسی یجوره اخلاقش نباید حتی از همسرتم توقع داشته باشی ک صد درصد همه چیش خوب باشه و همونطور ک میخوای باشه

فقط تو دنبال حاشیه نباش همسرت عاشق آروم بودن و متانتت میشه 

من نتیجه گرفتم ک مردا عاشق زنایی میشن ک بهشون آرامش میدن و گیر نمیدن

گاها تذکر لازمه ولی ب روش نیار رفتارتو سنگین کن

بنظرم مشکل از شماست چونکه اولا در نظر بگیرید که ما خانومیم و اون اقا روحیات فرق داره من میدونم این ن ...

اره من گیر میدم.بعضی چیزا واقعا برام مهمه وعصبیم میکنه طرف هرچی بگه باید انجام بده.

خیلی دارم روخودم کار میکنم ولی باز انگار هنوز اوکی نشدم.☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی در اینکه مردا بلد نیستن درست حرف بزنن که اصلا شکی نیست اما تو همبشه وظیفه درست خودتو انجام بدادی بعدا ک سرش خلوت تر میگفتی ک من دوست داشتم همون موقع قبل حرکت بهم بگی و از این به بعد بهم از قبل بگو

منو همسرم امشب سره یچیزه چرت بحث‌ کردیم همسرم کاری رو کرد ک من دوس نداشتم و فقط تذکر دادم و همسرم کل ...

حس میکنم اصلا بهم احترام نمیزاره.تاحالا کسی بام اینجوری رفتار نکرده.

رفتارش طوریه انگار خیلی حرصش گرفته.دلم میخواد خیلی خوب باشما ولی هرکاری میکنم باز اشتباهه.

اره من گیر میدم.بعضی چیزا واقعا برام مهمه وعصبیم میکنه طرف هرچی بگه باید انجام بده. خیلی دارم روخود ...

صبوری رو یاد بگیر کم توقع بودن انتظار نداشتن ن ک زیر بار هرچی بری منظورم تو راه درست خودتو برو و هر وقت نهایت فکر کردی دیگه نمیکشی خیالت از خودت راحت باشه باوجدان راحت هرچند ک ادما به اشتباه شناخته میشن نمیشه بدون اشتباه مطلق بود

من خودم با عشقم هفته ای یه بار تماس تصویری دارم، فقط اینجوری همو میبینیم فک کن  بقیه روزاهم دو ...

باور کن ماهم مثل بقیه دختر پسرا نیستیم که صب تاشب توحلق هم باشیم .اتفاقا من خیلی کم انلاین میشم.

اون موقه ای که من هستم اون نیست.

نمیدونم چطور باید رفتار کنم مشکلم اینه.

من براهمین دوست نداشتم رتبطه ای داشته باشم چون نمیدونم چکار کنم.