آنامه مدیر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 1147 عنوان برادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 86 پست برادرشوهرم خواهرندارن وخیلی منودوست داره وبهم محبت میکنه نظرشماچیه 1398/07/02 | 01:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 خدایا توبه ساقیت کیه خدایی والا خودش به پسر بیچاره نظر داره اومده ماهم یه مهر تایید بزنیم رو تخیلاتش
شیطونم عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 188 من عادت دارم همه جا برم :/ کنجکاوم ایا سایت هایی که ما میریم میبینیم. مخابرات وای فای میفهمه.. نخندبه سوالم؟
پسر_متفااوت عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 275 ایا سایت هایی که ما میریم میبینیم. مخابرات وای فای میفهمه.. نخندبه سوالم؟ چرا باید ب سوالت بخندم :/اره میتونه یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
دلگیرم عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 6267 سلام برسم از راه :/ 1 اینکه پستا باهم قاطی میشه مال مرورگرتونه 2 گوشی وقتی وصله شبکه میشه حجم زیاد ... با تشکر حااا چاره کار
پسر_متفااوت عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 275 با تشکر حااا چاره کار خواهش میکنم :) یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
tanhai2 عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 2874 من یه شتر میداشتم بجای برادرشوهر خیلی بیشتر به دردمون میخورد واای نگو حالم ازش بهم میخوره انگار ارث باباشو ازمن طلب داره عقده ای نمیدونم چشه خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
پسر_متفااوت عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 275 واقعا؟؟؟؟؟؟ اگه بخواد ارهمیتونی یه کارایی بکنی که مرورگرت کاملا ایمن باشه ولی الان توضیح بدم مطمعنم گیج میشیباید اموزششو تو یوتیوب ببینی و قدم ب قدم پیش بری یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
شیطونم عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 188 اگه بخواد اره میتونی یه کارایی بکنی که مرورگرت کاملا ایمن باشه ولی الان توضیح بدم مطمعنم گیج میشی ... واااای مرسی برم چی سرج کنم؟؟؟؟؟
پسر_متفااوت عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 275 چه جوری؟؟؟اخه کار سختی نیس :/یه فرد عادی هم یه رات بفرسته به گوشیت ب همه چیش دسترسی پیدا میکنه یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
پسر_متفااوت عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 275 واااای مرسی برم چی سرج کنم؟؟؟؟؟ ایمن سازی مرورگرو حتما از کروم استفاده کنید یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
شیطونم عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 188 کار سختی نیس :/ یه فرد عادی هم یه رات بفرسته به گوشیت ب همه چیش دسترسی پیدا میکنه یعنی من حتی سابقه مرورگرو هم پاک میکنم باز میتونن بفهمن؟؟؟؟
پسر_متفااوت عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 275 یعنی من حتی سابقه مرورگرو هم پاک میکنم باز میتونن بفهمن؟؟؟؟ اگه اطلاعاتش تو گوشی یا حسابتون ذخیره نشده باشه نه متوجه نمیشن یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)