2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این که برادرشوهرت دو ستت داره نظری ندارم ولی خوشبحالت خواهرشوهر نداری یعنی از همه اونایی که خواهر شوهر دارن شش هیچ جلویی😂😂

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم
عه سلام چرا من میام نی نی سایت پستا باهم قاطی میشه؟ یکیم اینکه چرا وقتی به نت وصل میشم گوشیم زود ز ...

سلام برسم از راه :/

1 اینکه پستا باهم قاطی میشه مال مرورگرتونه

2 گوشی وقتی وصله شبکه میشه حجم زیادی از رم مشغول به کار میشه و توان پردازشی گوشی میاد پایین و باعث کندی سرعت میشه

یَک یَکیشون =))))) راجب گوشی (نرم افزاری و سخت افزاری)و کامپیوتر (سخت افزاری) سوال داشتید پاسخگو هستم...راجب هک و مسائل مربوط به اون نپرسید...اکانت های قبلی (پسر_متفاوت ، آریا_متفاوت ، متفاوت_پسر)
منم برادرشوهر دارم خواهر نداره وقتی منو میبینه ک و نش رو میکنه  طرفم یا بهم بی احترامی میکنه خا ...

من یه شتر میداشتم بجای برادرشوهر خیلی بیشتر به دردمون میخورد

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
😂چه بامزه میگی

والا بخدا

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

استارتر غیب شد